Să ne rugăm pentru părintele stareț Melchisedec și obștea de la Putna!

3 3.499

Vă rugăm să pomeniți pe părintele stareț Melchisedec și pe cei 30 de călugări de la Putna care au fost luați joi spre vineri noaptea, 15 mai, în ajunul hramului Sfântul Ierarh Iacob Putneanul , după ce au fost testați pozitiv de covid 19

Deși aceștia nu aveau simptome iar mănăstirea avea mai multe alternative de a asigura în bune condiții carantina acestora, părinții călugări au fost obligați să meargă la Spitalul din Suceava, în caz contrar fiind făcut dosar penal. În acest moment aceștia sunt izolați la spitalul județean.

Am primit un mesaj de la părintele stareț, un îndemn la rugăciune: „Rugați-vă cu nădejde ca Preabunul (Dumnezeu n.r.) să ne scoată de aici. Mai transmiteți și la ceilalți și la cei care pot să facă o rugăciune pentru noi. Bogdaproste.”

Mănăstirea Putna are 100 de călugări viețuitori și este unul din cele mai importante centre spirituale creștine din România, fiind supranumită „Ierusalimul Neamului Românesc” de către Mihai Eminescu.

Sursa

3 Comments
  1. AVRAM IANCU says

    SA NE RUGAM PT.PARINTELE SI CEI 30 DE CALUGARI SI PENTRU TARA NOASTRA SA-I APERE SI SA NE APERE BUNUL DUMNEZEU DE ABUZURILE AUTORITATILOR SI DE DICTATURA ASTA POLITICO-MEDICALA !ACESTA E UN ABUZ PT.CA PARINTII ,NEFIIND CU SIMPTOME, TTREBUIAU TINUTI IN IZOLARE, IN MANASTIRE.TREBUIA SA REFUZE INTERNAREA SI NU AVEAU CE SA LE FACA.UN EVENTUAL DOSAR PENAL S-AR FI CLASAT.

  2. vlad tepes says

    Vor plati cu varf si indesat toti cei responsabili de aceste marsavii strigatoare la cer! Pt demonii astia cu trupuri omenesti, nu trebuie sa existe mila!

  3. Lungu Aristita says

    Doamne IISUSE HRISTOASE SCOATEI DOAMNE CU PUTEREA TA PE ACEȘTI Slujitori AI TAI, Dumnezeu sa va dea sanatate , se face abuz peste tot , nui normal

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php