Tommie Lindh, tânărul suedez ucis de un imigrant, devine simbol al apărării europene

0 1.660

Tommie Lindh, naționalistul suedez ucis de un imigrant sudanez în timp ce încerca să oprească un viol, a fost comemorat duminică, 10 mai, la Härnösand, în Suedia.

Tommie Lindh, în vârstă de 19 ani, militant în mișcarea Alternativa pentru Suedia, a intervenit pentru a salva o adolescentă suedeză în vârstă de 14 ani, în timp ce era violată de un imigrant african. El s-a luptat cu violatorul, care a scos un cuțit, ucigându-l pe tânărul curajos. Sudanezul Abubaker Mohamed, în vârstă de 22 de ani, era bine cunoscut sistemului de justiție suedez pentru „agresiune sexuală, violență și tâlhărie”. Cu toate acestea, el nu a fost închis de Poliție și nici deportat.

Militanții grupării naționaliste Nordfront (Mișcarea de rezistență nordică) au participat la un serviciu de pomenire în weekendul trecut, în memoria lui Tommie Lindh, la Härnösand, în piața orașului, unde naționalistul Pär Sjögren a ținut un discurs. El a început prin citirea unei liste cu numele unora dintre suedezii care au căzut până acum victime criminalei politici de imigrare încurajată de guvernul suedez.

Pär a încheiat, spunând că imigrantul, pe care l-a numit „invadator”, nu este singurul vinovat. Responsabilitatea revine  tuturor politicienilor, mass-mediei, ONG-urilor și bisericilor care încurajează genocidul popoarelor europene prin susținerea invaziei migratorii masive și necontrolate.

Camarazii tânărului ucis au așezat o coroană florală la locul asasinării sale.

Fundația Ion Gavrilă Ogoranu și Fundația Bunavestire, din România, aduc un pios omagiu tânărului patriot suedez care, prin curajul și bărbăția sa, a mărturisit dragostea de aproapele său și a reamintit întregii Europe pericolul în care se găsește.

Tommie Lindh! Prezent!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php