HALUCINANT: ONU îndeamnă oamenii să nu mai folosească termeni precum IUBIT, IUBITĂ, SOȚ sau SOȚIE.

3 1.513

Organizația Națiunilor Unite a publicat un tweet în care afirmă că oamenii nu ar trebui să folosească termeni incorect din punct de vedere politic, precum „iubit”, „prietenă”, „soț” și „soție” pentru a „ajuta la crearea unei lumi mai egale”.

Națiunile Unite susțin că este incorect din punct de vedere politic să spui „soț” sau „soție”. Cu alte cuvinte îndeamnă oamenii să nu mai spună nici „iubit” sau „iubită” pentru a „crea o lume mai egală”.

„Ceea ce spui tu contează. Ajutați-vă să creați o lume mai egală folosind un limbaj neutru în funcție de gen, dacă nu sunteți sigur cu privire la genul cuiva sau vă referiți la un grup ”, afirmă tweet-ul cu pricina. Apoi enumeră o serie de termeni alături alternativa lor corectă din punct de vedere politic. Lista include: omenirea, președintele, congresmanul, polițistul, proprietarul, vânzător, iubitul / iubita, om de afaceri, numele fetei, pompierul, soțul / soția etc

3 Comments
  1. AVRAM IANCU says

    se vede ca onu este condusa de satanisti-neomarxisti globalisti,niste idioti!propunerea onu nu poate fi primita pt. ca este total contra firii.onu sa se preocupe de educatia si sanatatea celor din lumea a treia si din toate tarile sarace!

  2. vlad tepes says

    Tare as vrea sa vad, daca mai exista inca state nationale si suverane pe Glob, pt ca un astfel de stat n-ar putea sa tolereze implementarea unei astfel de masuri demente pe propriul teritoriu, de catre cineva(ONU) care n-are nici o autoritate si legitimitate acolo! Si in plus, ar avea libertatea si posibilitatea sa-si anuleze contributia de finantare a acestei Infectii neomarxiste a Ocultei, numita ONU!

  3. Diana says

    SE VEDE CA ONU ESTE SATANISTA!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php