Mai mulți polițiști au încătușat un cetățean cu forța după ce refuzase termoscanarea!

0 1.130

Imagini ce au făcut turul rețelelor de socializare prezintă mai mulți polițiști care iau pe sus și încătușează un cetățean în fața unui magazin

În dreptul imaginilor publicate pe 21 mai scrie că bătrânul ar fi fost pedepsit pentru că a refuzat termoscanarea. În replică, Poliția Capitalei afirmă că incidentele s-au petrecut pe 19 mai și persoanele s-ar fi manifestat violent „pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”.

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliția Capitalei.

Versiunea Poliției despre evenimentele de la Kaufland este contrazisă de către filmul care prezintă ce s-a întâmplat înainte și în timpul venirii forțelor de ordine.

Astfel, se vede cum doi cetățeni, un bărbat și o femeie, refuză să le fie luată temperatura de către angajații Kaufland, iar la un moment dat aceștia cheamă Poliția. În momentul în care femeia îi cere unui polițist să se legitimeze, acesta reacționează spunând că trebuie să meargă la secție, lucru pe care persoana în cauză îl refuză.

Respectivul polițist cheamă colegii și aceștia îi arestează pe cei doi. Pe filmare nu se observă vreun element de violență, nici fizică, nici verbală, comis de cei doi: nici asupra angajaților Kaufland, nici asupra polițiștilor.

Sursa: ActiveNews


Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php