Exercitarea controlului de către masele largi populare prin televiziunile poporului

1 1.483

Controlorii regimului Covid-19, de la Pro TV, în control la una din bisericile din capitală, notează dl Mihai Gheorghiu pe contul său de Facebook. Domnișoara, finalmente, a reușit să plece ultragiată că nimeni nu dorea să vorbească cu ea, că nu exista o atmosferă caldă, primitoare pentru controlul exercitat. Să sperăm totuși că reportajul nu va trece de marginile unei minime decențe semi-profesionale.

În loc de poliție, avem mici echipe de jurnaliști care asigură respectarea legii și impunerea consensului social. Biserica devine astfel un spațiu al rebeliunii virtuale care trebuie docilizat, aplatizat prin tensiunea vigilenței extreme și a mâniei populare irepresibile care apară viața noastră a tuturor. Pentru că „Biserica ucide” astăzi, în accepția gardienilor și controlorilor carantinei perpetue! De altfel, chiar un preot predica că a cere redeschiderea bisericilor de Paști ar însemna sinucidere!

Pro TV, alături de Antena 3 și Digi 24, este unul dintre cele mai antiortodoxe posturi de televiziune, chiar dacă are totuși și unele emisiuni sau realizatori care par a nu fi în ton cu orientarea generală.

„Extragerea” cultului din interiorul bisericilor este menit să expună controlului, umilirii și degradării sociale pe clerici și pe credincioși, să-i poată supune oricând blamului și defăimării pentru orice minimă încălcare a ritualului social și medical instituit.

La Cluj, clericii catedralei mitropolitane au fost dați în judecată pentru împărtășirea credincioșilor. Vigilența controlorilor regimului de totală supraveghere este de neoprit. Vigilența este însoțită de o violență verbală psihotică, de o ură extraordinară. Se cere arestarea preoților și a credincioșilor, a ierarhilor, continuu.

Hrănirea acestei uri teribile, ca și la Referendumul din 2018, se face prin manipulare mediatică, prin înspăimântarea continuă a populației, prin folosirea unor formule care să inducă permanent ideea morții. Panica este produsul sistemului de putere media, care se vinde astăzi.

Preluare de pe Facebook

1 Comment
  1. DIANA ELENA says

    PRESA CONSPIRA CU PUTEREA SATANISTA PT. ASUPRIREA POPORULUI ROMAN,BATJOCORIREA BISERICII,A SFINTEI TRADITII SI A TOT CE ARE SFINT NEAMUL ROMANESC!RUSINE SA LE FIE!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php