CA IN ANII 50! „Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța. AJUTOR!!!”

3 1.098

CA IN ANII 50! NU E FAKE NEWS: „Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța. AJUTOR!!!”

În cursul serii am fost contactați de un reprezentant al angajaților de la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstraveni care ne-a spus că sunt disperați. Vin salvările și îi iau cu forța pe întuneric de acasă, le sperie familiile, ei nu știu ce se întâmplă, vor să se adune să facă un protest. Oamenii erau efectiv disperați.
Deoarece comunicarea cu autoritățile locale este de multe ori greoaie și pentru a evita să fim acuzați de fake-news, am fost nevoiți să cerem mai mult decât o convorbire telefonică, respectiv un mesaj asumat de mai mulți oameni. Am primit la ora 01.45 următorul mesaj, asumat de mai mulți angajați ai acestui centru, mesaj care nu mai are nevoie de niciun comentariu din partea noastră.
Apel disperat!!!! Către instituțiile abilitate ale statului! 

Angajații CRRPH Păstrăveni, incarantinati de 14 zile, suntem victimele unor măsuri eronate, ca urmare a depistării unor colegi în condiții destul de incerte cu COVID-19.

Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța, generându-se o stare de neimaginat și cu consecințe grave pentru copiii noștri, care ne văd răpiți și duși cu forța la spital, ca pe niște animale fără drept de replică… Strigăte de disperare ale copiilor…Nu ne lăsa mămica, tăticule….

Vă rugăm să intervenți până când nu apar și consecințe ale disperării!

AJUTOR!!!

Sursa: ZiarPiatraNeamt

3 Comments
  1. vlad tepes says

    Avem de a face cu noul „Experiment Pitesti” pe care urmasii tortionarilor bolsevici din anii ’50, aflati azi la conducera Coloniei, il pun din nou la cale asupra poporului roman!
    Mai e foarte putin timp pana cand vom asista sau vom lua parte la revolte de strada si gherile urbane extrem de sangeroase asa cum n-a mai fost niciodata in Istoria Romaniei(profetita si de marii duhovnici,  de exemplu, pustnicul Zosima din Rarau)!
    In acele momente unice, poporul va avea si el posibilitatea(fapt extrem de rar in Istorie) sa decida avand drept de viata si de moarte asupra Iudelor, securistilor alogenilor si slugoilor care ne-au condus(mai bine spus,  ne-au  luat pielea, carnea si sufletul de pe noi), iar ca sa profite la maxim de sansa lui unica,  trebuie sa stie ca nu isi poate permite nici un pic de mila fatza de aceste bestii!  

  2. DIANA ELENA says

    DICTARURA POLITICO- MEDICALA DE-ACUM E LA FEL CU DICTATURA NAZISTA,CU GESTAPO-UL CARE LUA OAMENII DE PE STRADA SI NU -I MAI VEDEA FAMILIA LOR.ESTE O LIMITARE FARA PRECEDENT A DREPTURIOR SI LIBERTATILOR CETATENESTI !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php