Petiția de la Casa Albă împotriva lui Bill Gates a strâns 500.000 de semnături

3 2.428

O petiție pe site-ul american al Casei Albe -WhiteHouse.Gov – care solicită o investigație la fundația Bill & Melinda Gates, a strâns deja 489.463 de semnături de la momentul publicării.

Petiția susține că Bill Gates, în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a pus în aplicare un plan de depopulare a rasei umane prin vaccinare.

„Cerem investigații cu privire la „Fundația Bill și Melinda Gates” pentru probleme medicale și crime împotriva umanității” Pe măsură ce analizăm evenimentele din jurul pandemiei „COVID-19”, diverse întrebări rămân fără răspuns. Pe 18 octombrie 2019, cu doar câteva săptămâni înainte de recunoaşterea zonei zero la Wuhan, China, au avut loc două evenimente majore:

Primul este: „Evenimentul 201”

Mai precis, în data de 18 octombrie 2019 Centrul pentru Siguranța Sănătății (Center for Health Security) John Hopkins din SUA în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates, au făcut un „exercițiu ficțional”, numit „eveniment 201”, în care se simula o pandemie mondială. Întîmplător, în acest „exercițiu ficțional” pandemia era provocată de un nou coronavirus. Pe youtube, pe canalul oficial centerforhealthsecurity au fost încărcate mai multe filmări cu discuțiile care au avut loc atunci.

Celălalt eveniment: „Jocurile Mondiale Militare”

Atunci a fost inițiată o presiune la nivel mondial pentru vaccinuri și urmărire biometrică…

Bill Gates milita pentru reducerea creşterii populaţiei

În prim plan se află Bill Gates, care și-a declarat public interesul pentru „reducerea creșterii populației” cu 10-15%, prin intermediul vaccinării. Gates, UNICEF și OMS au fost deja acuzați de sterilizarea intenționată a copiilor din Kenya prin utilizarea unui antigen HCG ascuns în vaccinurile împotriva tetanosului.

Din acest motiv se cer anchete amănunțite și publice, anunţă aubedigitale. 

Actualizare:

Între timp petiția a depășit jumătate de milion de semnături.

Sursa: Evz.ro

3 Comments
  1. vlad tepes says

    Dupa ce a sterilizat si a exterminat masiv populatia Africii, prin vaccinurile sale criminale, acest demon intrupat(Portile Diavolului) doreste sa faca acelasi lucru si cu restul populatiei Lumii!  
    Va dati seama, ce ar insemna sa fim vaccinati cu vaccinul lui Bill Gates, pt ca mai mult ca sigur ca pe acesta il vor aduce Iudele noastre in Colonie?  Inseamna ca, dupa ce ai primit de la satanele din Oculta o portie de molima rezonabila(din care majoritatea ar scapa cu viata),  esti obligat apoi sa le iei la pachet si „antidotul”, adica o otrava letala plina de nanotehnologie demonica, care ori te omoara direct(varianta mai buna), ori te transforma pe tot restul vietii intr-un zombi fara viata reala, fara sentimente, depinzand de altii, o adevarata leguma!   Pt ca , fiti siguri, acesta va fi scopul „antidotului”!  Totul se face dupa principiul de baza al Ocultei Mondiale: ” creeaza fara sa fii vazut, un incendiu , iar apoi fii pompierul care il stinge”.

  2. Moraru Ionut says

    CE S-A SPUS S-A SPUS. CINE A INTELES A INTELES SAU NU. INTREBARE- DE CE DRACU NU SE GASESTE UN OM UN SINGUR OM CARE SA IL IMPUSTE PE GUNOI???? MA OFER VOLUNTAR CU CONSECINTELE DE RIGOARE.

    1. vlad tepes says

      Ionut, acest demon cu chip de om, Bill Gates este unul din oamenii de baza ai Ocultei, iar nivelul de securitate de care beneficiaza il depaseste cu mult pe a oricarui sef de stat! Daca presupunem ca ar exista un astfel de om care ar vrea sa-l ucida, acesta ar trebui sa aiba si un plan, care ar lasa urme si astfel acel om ar fi descoperit si arestat imediat! Nu spun ca nu ar exista nici o sansa, dar posibilitatile de realizare sunt minime, si chiar daca s-ar realiza, efectul scontat ar fi zero, caci in viziunea Ocultei(si a Satanei), nimeni nu e de neinlocuit!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php