Av. Maria Bornea despre copiii Smicală: „Singura explicație plauzibilă este aceea că temnicerii primesc bani pentru întemnițarea copiilor, iar acest lucru este apărat și susținut de un stat eșuat”

0 725

Av. Maria Bornea despre cazul copiilor Smicală, prizonieri ai sistemului de protecție socială finlandez:

„Nu are importantă nimic, în afară de faptul că doi copii de 14 şi 13 ani, care vor la familia lor, sunt efectiv arestaţi fără nici o vină şi fără nici un drept, adică UE işi arestează copiii şi toată lumea tace şi se face că nu vede.

Este de neinteles pentru orice om normal. Singura explicatie plauzibilă este aceea că temnicerii primesc bani pentru întemnițarea copiilor, iar acest lucru este apărat şi sustinut de un stat eşuat.

Nimic altceva nu poate fi inteles şi acceptat. Discutiile despre cetătenie şi despre orice altceva provin de la temniceri şi sunt menite a găsi argumente în justificarea arestării copiilor şi de deturnare a atentiei de la fondul problemei, de la cruntul adevăr: acela că doi copii nevinovati care au familie aptă de a-i ingriji, sunt ţinuti în inchisoare impotriva vointei lor, a familiei lor şi a tuturor oamenilor normali din această lume.

In afară de bani nu văd ce se câştigă din arestarea copiilor şi terorizarea voastră şi nu este admis ca UE să tolereze astfel de practici inumane şi complet nelegale.”

Sursa: Platforma ÎMPREUNĂ

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php