În ziua de azi, doar clovnii mai au voie să spună adevărul

0 908

În ziua de astăzi, numai clovnii mai au voie să spună adevărul. Cât or mai fi lăsați și ei…

Gazda ceremoniei de acordare a Globurilor de Aur, comicul și actorul britanic Ricky Gervais, a criticat dur, duminică noapte, ipocrizia din lumea filmului și a industriei de televiziune, atacându-i pe actorii care se prezintă în mod nejustificat drept luptători pentru justiție socială.

„«Nu ești în poziția să dai lecții oamenilor despre nimic. Nu știi nimic despre lumea reală. Cei mai mulți dintre voi au petrecut mai puțin timp în școală decât Greta Thunberg»”, a spus Ricky Gervais.

Actorul britanic a vorbit și despre competiția platformelor de streaming. «Apple, Amazon, Disney. Dacă ISIS ar înființa un serviciu de streaming, v-ați suna agenții, nu-i așa?», le-a spus el actorilor și regizorilor din public.

El nu a evitat nici un alt subiect sensibil, cel al omului de afaceri Jeffrey Epstein, care s-ar fi sinucis anul trecut în celula sa. Gervais a spus despre personajul principal din serialul «Afterlife», jucat de el, că este clar că nu s-a sinucis, la fel ca Jeffrey Epstein. Când publicul i-a răspuns la remarcă cu un murmur colectiv, Gervais nu le-a rămas dator: «Tăceți din gură, știu că era prietenul vostru».”

de Gabriel Popa Facebook

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php