România nu mai există: Statul român este angajat la turație maximă în slujba globalismului, iar poporul este captiv

0 453

Pare dur și exagerat titlul de mai sus, nu-i așa? Poate, dar la o privire mai atentă vom putea observa că este susținut de realitate. Cu ce să încep?
Statul român este angajat la turație maximă în favoarea globalismului. Aici este simplu: uitați-vă la tratatele pe care le semnează și le-a semnat România. Întotdeauna, de la migrație la așa-zisele schimbări climatice, statul român s-a dus cuminte să ia aminte și să semneze.
Migrația. Recent, 24 de migranți sirieni au fost relocați în România, cu încălcarea explicită a Constituției țării. O instituție plătită din banii noștri afirmă, negru pe alb, că pentru migranți, „singura soluție durabilă pentru refugiați este relocarea pe teritoriul unui alt stat care le poate acorda protecție, rezidență și acces la aceleași drepturi și obligații ca pentru proprii cetățeni”. Adică statul român. Toate sondajele de opinie arată că românii se împotrivesc într-o măsură foarte mare aducerii migranților aici. Ce face statul român? Aduce migranți. Și nu doar că face asta, dar și militează pentru asta. Progresiștii au realizat, în decursul anilor trecuți, că dacă sunt confruntați fățiș, românii se opun cu dârzenie și sunt aproape imposibil de întors din convingerile lor. Așa că au acționat în consecință: nu mai aduc politicieni care să ne spună direct că vor migrație, ci pur și simplu au creat „specialiști” care să fie angajați permanent în ministere, astfel încât nici nu mai contează cine este pe scaunul ministerial. Nu numai că acești „specialiști” populează toate ministerele, dar ca să dea o spoială democratică, tot ei cer implicarea „societății civile” ca să-i ajute. Care societate civilă? Exact aia invitată de L.Orban la consultări: adică cea care a creat „specialiștii”. Unde e poporul român? Nicăieri. Pentru că el nu știe, pentru că niciun candidat la președinție NU vorbește despre asta.
Demografia. Criza demografică a României este documentată și din ce în ce mai adâncă. Exact precum în cazul migrației, și aici autoritățile statului se comportă exact pe dos decât ar cere-o consultarea populară: în loc să stimuleze familia, nașterea de prunci, prin facilități acordate tinerilor, „specialiștii” încurajează diminuarea nașterilor prin politicile economice, fiscale și educaționale. În școli sunt trimise ONG-uri (ați ghicit, aceleași ca la punctul de mai sus) care să le spună tinerilor cum să nu dea naștere la copii de tineri. Sau și mai bine: să nu facă deloc. Iar cealaltă soluție propusă de autorități și de elite este…primirea de sirieni, irakieni, afgani, vietnamezi, etc. Și aici ne întoarcem la ce ziceam mai sus. Niciun candidat la președinție NU aduce vorba despre asta.
Educația. În școli nu se mai urmărește crearea unui cetățean român, ci doar a unui funcționar sau angajat care poate lucra oriunde pe această planetă. Un om fără rădăcini, fără trecut, fără personalitate, cu libertatea (singura) de a alege ce să consume. Atât. Nu o spun eu: o spun atâția profesori, specialiști. Educația de azi nu se face pentru a fi integrat în comunitatea românilor, care are niște reguli, cutume, tradiții și trăsături specifice, ci pentru a fi o frunză-n vânt, gata să plece spre alte zări cu prima ocazie. În școală se cultivă defetismul și egoismul: uitați-vă la reacțiile turbate ale massei atunci când se mai găsesc oameni care să spună lucruri de bun simț, dar care contravin acestor mentalități. Managerul Simonei Halep a fost înjurat ca la ușa cortului pentru că a spus public o chestiune elementară: prima condiție pentru a câștiga o bătălie este să fii prezent pe câmpul de luptă și dacă muncești pentru alt steag nu are cum să câștige România.

Sărbătorirea halloween-ului continuă nestingherită în școli, deși este ilegală, sub privirile interesate și blânde ale „specialiștilor” din ministere. Continuă această mascaradă deși 90% dintre părinți habar n-au despre ce este vorba și nu au cerut așa ceva. Nu vă iluzionați că se face religie sau că existe slujbe de începerea noului an: au fost atât de demonizate și bagatelizate mediatic, încât nimeni nu le acordă nicio atenție și în momentul în care vor fi scoase, nimeni nu va plânge după ele.
Mass-media. În ziua de azi, mass-media face agenda publică și stabilește ce ne interesează și ce nu, în loc să relateze și să reliefeze interesele majorității. Televiziunea Română sau Agerpres, instituții care consumă milioane de euro din banii noștri, ai tuturor, se întrec în a promova Halloween-ul, „sărbătoare” inexistentă la nivelul populației. Nu doar atât, citiți știrile posturilor de stat: au adoptat în întregime limbajul progresist, fără niciun rest.

Deși aceste instituții – care sunt plătite din banii tuturor – ar trebui să reflecteze interesele celor care le finanțează, nu se întâmplă așa ceva, ci sunt promovate doar obiectivele progresiste: pinguini de același sex care „nasc” pui, migranți care schimbă lumea în Germania, transplanturi de organe de la oameni morți care salvează vieți, familia tradițională care ucide, etc. De ce se întâmplă? Pentru că de 10-15 ani, aceste instituții au fost infiltrate de „specialiști”, creați în aceleași laboratoare de care vorbeam mai sus. De mass-media corporatistă nici nu mai discutăm, acolo e jale: fiind controlate de străini, acestea au tot interesul să promoveze mentalități care dezagreghează comunitatea românească, formând în schimb triburi care reacționează pavlovian la anumiți stimuli. Un fel de experiment Pitești la nivel național, care a reușit din plin, vezi exemplul cu Șora. Încă o dovadă: doi favoriți ai posturilor „quality” și-au bătut joc de memoria celor care au suferit în temnița de la Pitești. Pe google, cel mai căutat subiect este cel despre cearta dintre Firea și alte fufe.Subiectul declarațiilor scandaloase ale celor doi nu apare nici în top 10-le celor mai căutate subiecte. QED

Practic, în acest moment, mass-media din România reflectă interesele diferitelor grupuri de putere europene și mondiale implicate în promovarea globalismului: unii sunt cu globaliștii americani, unii cu globaliștii francezi, unii cu globaliștii germani, etc. Dar niciunul nu reflectă interesele economice ale majorității românilor: faptul că resursele strategice se scurg în afară, că nu mai avem control asupra teritoriului național, inexistența marilor jucători economici români, etc. Niciun candidat la președinție NU vorbește despre asta.
Politica. Unii se întreabă de ce analiștii, politicienii și mass-media occidentală (ce rost are să-i mai zicem pro-occidentală? Asta ar presupune că este și românească) susțin aceleași puncte de vedere pe care le susțineau bolșevicii în anii 50. Le răspundem: tocmai pentru că atât internaționalismul bolșevic, cât și globalismul de factură occidentală au aceleași obiective: eliminarea statelor naționale, distrugerea conștiințelor prin suprimarea credinței și a identității naționale în spațiul public. Șora a susținut bolșevismul, acum susține Europa. La fel o fac Tismăneanu, Petre Roman, Silviu Brucan, Soroș, RFI, Europa Liberă, Emag, CNN și cine mai vreți voi. Dacă vă uitați atent, Hodor, Demetriade, Mândruță, Petreanu, Guran, etc sunt „copiii” ideologici al unuia din ăștia bătrâni. Ceea ce nu înțeleg mulți este următorul fapt: pe ei nu i-a deranjat Ceaușescu pentru că era comunist, ci pentru că identitar și economic era naționalist, iar social era conservator. Pentru că a interzis accesul tuturor la resursele României, pentru că a încercat să le folosească numai pentru români. Dacă nea Nicu era băiat de gașcă pe tema asta, vă garantez că murea în patul lui, dacă nu mai trăia și azi.
Toate astea au dus la o anumită mentalitate. Aduceți-vă aminte de apelativele și reacțiile vitriolice la adresa celor care au adus în discuție posibila legătură dintre Deveselu și Caracal. Orice oameni normali ar fi cerut SĂ SE INVESTIGHEZE, iar apoi, dacă cercetările ar fi arătat că nu există nimic, să ne vedem de treabă. Dar la noi, oamenii au fost înjurați PENTRU CĂ AU ÎNTREBAT. Asta e mentalitatea căinilor stăpânilor, puși pe sclavii care îndrăznesc să ridice capul. Nu să se revolte, ci doar să întrebe. Iar ceilalți sclavi, de frică să n-o pățească și mai rău sau să li se taie porția de blid, îi bat și ei pe colegii care au ridicat capul. Nu-i ăsta experimentul Pitești?
Ah, dar am vorbit atâta despre globalism și am uitat să-l definim. Păi să luăm definiția de la tăticul ei, „bătrânelul de 89 ani”, George Soroș, așa cum a zis-o în New York Times zilele trecute: „O economie globală integrată susținută de un stat de drept”. Care e „statul de drept” în cauză, când vorbim de „economie globală integrată”. Un stat global, bineînțeles. Un stat mamut în care justiția are rolul de a susține această economie. Cum creezi un stat global? Păi ai nevoie de o populație eterogenă care nu are „acasă”, fără identitate, fără valori comune, care este dezbinată, învățată că nu există granițe și ținută în teroare ca nu cumva să ofenseze „minoritățile” de tot felul. Cum obții asta? Citiți ce-am scris mai sus. Rolul justiției este acela de a împiedica apariția jucătorilor economici sau politici locali care ar putea agrega și înviora comunitățile din jurul lor. Acum ați înțeles ce-i cu explozia asta de anti-corupție peste tot?

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php