Camelia Smicală, presată prin intermediul copiiilor să accepte tratament psihiatric pentru tulburări inexistente

0 537

Camelia Smicală scrie pe Facebook că Serviciile Sociale din Finlanda, care îi țin abuziv copiii în centre de stat, îi presează pe aceștia să-și convingă mama că are nevoie de tratament psihiatric. Ea însă deține dovezi că nu suferă de nicio tulburare și anunță că în prezent DIICOT România îl cercetează pe tatăl copiilor, de la care au pornit toate problemele actuale ale familiei. Redăm postarea Cameliei Smicală:


„Mihai a fost torturat psihic astăzi, timp de o oră și jumătate, de către lucrătorul social. Timp de o oră și jumătate au aplicat tehnica de tortură din închisorile comuniste și lagărele naziste: au încercat prin toate metodele să îl intimideze. Mihai a fost amenințat că nu vor ajunge acasă dacă eu nu mă recunosc nebună și nu accept tratament. De-a lungul anilor am fost toți 4 acuzați că suntem nebuni.

Problema lor este că mi-au fost făcute, la cererea mea, toate testele posibile și totul este scris, raportat și înregistrat. Problema lor este că am fost la 3 psihiatri diferiți, unul dintre ei cel mai reputat din Finlanda,(șeful spitalului penitenciar din Finlanda timp de 40 de ani), la cel puțin 4 psihologi diferiți care nu mi-au găsit nici măcar PTS (sindrom post-traumatic) și nici ceva de tratat.

Problema lor este că îngrijesc bine zeci de oameni zilnic, iar copiilor nu le-a reproșat niciodată nimeni ceva tulburare de comportament. Problema lor este că defăimarea este infracțiune în Finlanda, iar noi avem destule probe, pe când ei nu au decât cuvântul lor, fără acoperire.Problema lor este că tatăl copiilor este cercetat de DIICOT România.

Problema lor este că rugăciunile voastre ne țin să nu cădem.

Pe 7.10 urmează tortura Mariei, iar pe 9.10, a mea. Toate convorbirile au fost și vor fi înregistrate. Pentru posteritate, pentru ca poliția cercetează mâța noastră [care a fost reclamată că a atacat o altă pisică, din vecini – n.n.și nu are timp de infracțiuni.

sursa Știri pentru Viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php