Crosul de la Parohia Brâncuși a adunat sâmbătă dimineață 100 de participanți în curtea Bisericii „Sfântul Ioan Rusul” și noi resurse pentru educația copiilor din comunitate

0 158

Atelierele de creație și dezvoltare personală au fost înființate la Parohia Brâncuși în urmă cu doi ani. În desfășurarea lor se implică profesori și tineri voluntari.

„Dacă până acum, atelierul a fost susținut în exclusivitate de parohie, de această dată grupul de voluntari a dorit să se implice prin organizarea unui cros. Au dorit astfel în primul rând să arate dragoste și devotament față de acest atelier, iar în al doilea rând să sprijine derularea atelierului”, a subliniat preotul paroh Costel Burlacu.

Evenimentul a fost intitulat „Din suflet pentru bucuria copiilor”.

Din donațiile participanților a fost colectată suma de 3.000 de lei, fonduri care vor fi utilizate exclusiv pentru organizarea de ateliere destinate tinerilor.

Cei 100 de copii cu vârste cuprinse între 0-12 ani au avut de alergat fie o distanță de 200 de metri, cei mai mici, fie 800 de metri, cei de la 8 la 12 ani. Traseul a fost amenajat pe străzile din apropierea bisericii.

Toți alergătorii au primit premii. Fiind un cros caritabil, nu a fost realizat un clasament.

Crosul de la Parohia Brâncuși a fost sponsorizat de compania Decathlon și organizat în colaborare cu Primăria Capitalei și a Sectorului 6.

sursa Știri pentru viață

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php