Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Mii de oameni prezenți la Marșul pentru Normalitate

Câteva mii de persoane au participat, azi, în capitală, la Marșul Normalității, demers organizat pentru sprijinirea familiei și împotriva propunerilor de parteneriat civil și căsătorii homosexuale.
La eveniment, care s-a desfășurat pe traseul „Piața Victoriei – Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română, au participat tineri, bătrâni, dar și cupluri cu copiii.

Pe parcurs, participanții au scandat: Dumnezeu a dat/femeie si bărbat, România e pro-familie. Parteneriat civil/ dute’n exil, Vrem normalitate NU perversitate, Credința, Familia, Patria!
De asemenea, pe pancarde se putea citi: „Homosexuali din toate țările: Lăsați-ne”, „Stop parteneriatelor, căsătoriilor, adopțiilor homosexuale”, „Opriți atacul asupra inocenței copiilor”, „Strămoșii s-au jertfit pentru România Mare, nu pentru căsătorii homosexuale”.
Marșul a avut ca punct final Dealul Patriarhiei unde au luat cuvântul reprezentanții asociațiilor național-creștine organizatoare.

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=41039

Postat de pe 22 iun. 2019. Catalogat ca Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

2 comentarii for “Mii de oameni prezenți la Marșul pentru Normalitate”

 1. Popa Matias

  Sa speram ca Romania isi va reveni la normal, nu avem nevoie de asemenea stricaciuni.
  Respect Noua Dreapta pentru ca s-au implicat in acest mars!

 2. Alexandru Mihail

  Anul acesta la mars s-au implicat si alte asociatii national-crestine Fratia Ortodoxa, Ogoranu, Gogu Puiu , Alianta Parintilor si altele; sa speram ca la anul se vor implica toti cei care au sustinut si referendumul pentru familie pentru ca va trebui sa avem o atitudine mult mai ferma in conditiile in care cresc presiunile incercarii de a instaura si la noi un totalitarism ideologic neomarxist prin care sa fie reeducati romanii si in special copiii si tinerii…Sa ne ajute Dumnezeu sa fim tot mai multi si mai uniti pentru a ne putea apara de vrajmas…

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php