Mii de oameni prezenți la Marșul pentru Normalitate

2 702
Câteva mii de persoane au participat, azi, în capitală, la Marșul Normalității, demers organizat pentru sprijinirea familiei și împotriva propunerilor de parteneriat civil și căsătorii homosexuale.
La eveniment, care s-a desfășurat pe traseul „Piața Victoriei – Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română, au participat tineri, bătrâni, dar și cupluri cu copiii.

Pe parcurs, participanții au scandat: Dumnezeu a dat/femeie si bărbat, România e pro-familie. Parteneriat civil/ dute’n exil, Vrem normalitate NU perversitate, Credința, Familia, Patria!
De asemenea, pe pancarde se putea citi: „Homosexuali din toate țările: Lăsați-ne”, „Stop parteneriatelor, căsătoriilor, adopțiilor homosexuale”, „Opriți atacul asupra inocenței copiilor”, „Strămoșii s-au jertfit pentru România Mare, nu pentru căsătorii homosexuale”.
Marșul a avut ca punct final Dealul Patriarhiei unde au luat cuvântul reprezentanții asociațiilor național-creștine organizatoare.
2 Comments
  1. Popa Matias says

    Sa speram ca Romania isi va reveni la normal, nu avem nevoie de asemenea stricaciuni.
    Respect Noua Dreapta pentru ca s-au implicat in acest mars!

  2. Alexandru Mihail says

    Anul acesta la mars s-au implicat si alte asociatii national-crestine Fratia Ortodoxa, Ogoranu, Gogu Puiu , Alianta Parintilor si altele; sa speram ca la anul se vor implica toti cei care au sustinut si referendumul pentru familie pentru ca va trebui sa avem o atitudine mult mai ferma in conditiile in care cresc presiunile incercarii de a instaura si la noi un totalitarism ideologic neomarxist prin care sa fie reeducati romanii si in special copiii si tinerii…Sa ne ajute Dumnezeu sa fim tot mai multi si mai uniti pentru a ne putea apara de vrajmas…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php