Naționaliștii pe val în Europa, neomarxiștii pe val în România …

2 690

Partidul conservator „Lege și Justiție” (PiS) a obținut o victorie uriașă în alegerile europarlamentare

Partidul conservator „Lege și Justiție” (PiS) a obținut o victorie uriașă în alegerile europarlamentare din Polonia, conform rezultatelor oficiale, câștigând 45,57% din voturi.

Partidul Brexit al lui Nigel Farage a obținut victoria în alegerile europarlamentare din Regatul Marii Britanii, potrivit primelor rezultate oficiale.

Potrivit rezultatelor de la secțiile de votare din nord-estul Angliei, prima dintre cele 12 regiuni care le-a prezentat, formațiunea pe care Farage a înființat -o cu doar câteva săptămâni în urmă a obținut 39% din voturile exprimate, relatează The Associated Press.

Liga lui Salvini, rezultat istoric: Cu peste 30%, Liga devine primul partid din Italia.

Partidul vicepremierului Matteo Salvini, Liga, a câștigat alegerile europarlamentare din această țară, cu un scor răsunător: 30%. În urma partidului suveranist s-a clasat Partidul Democrat (al fostului premier Matteo Renzi) cu 21,8%, urmat de Mișcarea 5 stele cu 20,7% și Forza Italia cu 9,8%.
Partidul lui Salvini a cunoscut o creștere cu aproape 13% față de alegerile legislative de acum un an, confirmându-se ascensiunea conservatorilor.
Matteo Salvini, liderul partidului Liga, a declarat că formațiunea sa, clasată pe primul loc în urma alegerilor europarlamentare din Italia, cu un rezultat istoric, de 33 de procente, conform presei italiene, va cere pentru Roma un post de comisar european cu atribuții în domeniul economic. Mișcarea Cinci Stele (M5S, antisistem), cealaltă componentă a majorității guvernamentale aflate la putere în Italia, a realizat 17% din voturi, conform celor mai recente rezultate, în urma Partidului Democrat (PD, de centru-stânga), care obține un scor cuprins între 21% și 25%.
„Liga devine probabil primul partid din Italia”, a afirmat duminică seară liderul Liga din Senat, Riccardo Molinari.
Salvini a afirmat însă în campanie că rezultatul de duminică nu va schimba nimic din componența guvernului actual.
„În ceea ce mă privește, dacă Liga câștigă, nu se schimbă nimic în Italia, dar se schimbă totul în Europa”, a afirmat el duminică în fața presei la Milano, unde a votat.

Rezultate FINALE în Franța: Partidul condus de Marine Le Pen înfrânge partidul lui Macron

Partidul naționalist Adunarea Națională (RN), condus de Marine Le Pen, s-a plasat pe prima poziție în alegerile pentru Parlamentul European desfășurate duminică în Franța, devansând cu 0,9 puncte procentuale partidul susținut de președintele Emmanuel Macron (23,31% față de 22,41%), relevă rezultatele definitive comunicate luni dimineață de Ministerul de Interne francez, citat de AFP, conform Agerpres.
Cele două partide – RN și La Republique En Marche (LREM) – vor obține, astfel, același număr (23) de mandate europarlamentare după ce Regatul Unit va fi părăsit Uniunea Europeană.
Paradoxul românesc în schimb este la 30 de ani de la „căderea comunismului” la alegerile de duminică am avut pe primele trei locuri trei partide, exponente ale vechii și noii securități,  dintre care unul socialist și altul susținător al progresismului de tip neomarxist , singurul care s-a opus fățiș Referendumului din 6-7 octombrie 2018, contribuind de asemenea din plin la manipularea dinaintea acestuia. Și asta în țara cu cel mai mare procent de creștini ortodocși declarați
Imagini pentru usr neomarxisti
2 Comments
  1. Moraru Ionut says

    Asa este. Romania s-a intors la stalinism. Antihristii stalinisti ne vor reprezenta in parlamentul European, injurandu-si tara, sub obladuirea tatucului Soros

  2. Constantin says

    Romanii sunt usor de spalat pe creier de propaganda raspandita pe facebook and co….asta e o explicatie. Alta ar fi lipsa unui partid de dreapta patriot

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php