Incendiu teribil la catedrala Notre Dames din Paris

1 412

Un puternic incendiu a cuprins astăzi după – amiază celebra catedrala pariziană Notre Dames, transmite Associated Press citat de Breitbart News.

Catedrala era în proces de restaurare iar incendiul se pare că s-a declanșat chiar în zona acoperișului unde se desfășurau lucrările de restaurare.

Filmările și pozele publicate până în prezent înfățișează imagini teribile ale unui incendiu scăpat de sub control.

După prăbușirea acoperișului și a turlei centrale, se pare că flăcările s-au extins către turnurile clopotelor care erau vizibile din marea piață din fața catedralei medievale.

În ciuda enormului efort de salvare, brigada de pompieri din Paris ar fi comunicat, conform Associated Press că este posibil ca, clădirea să nu mai poată fi salvată …

Câteva poze ale unei zile traumatizante pentru Paris și parizieni:

Firefighter douse flames billowing from the roof at Notre-Dame Cathedral in Paris on April 15, 2019. – A fire broke out at the landmark Notre-Dame Cathedral in central Paris, potentially involving renovation works being carried out at the site, the fire service said. (Photo by Thomas SAMSON / AFP) (Photo credit should read THOMAS SAMSON/AFP/Getty Images)

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Mai intai se da foc la simboluri,apoi incet,incet totul se va darama.Invazie afro-asiatica.Razboaiele de cucerire au capatat alte fete.De…/Revolutia tehnica e in plin proces Compiuterul si”celularele”au luat locul tunurilor.Astia din rasarit au venit dotati tehnic cu smart phonuri, nu la munca,ci la asezamant de veci pe cadavrele occidentalilor pacaliti de catolici,protestanti si alte culte zis religioase.Facand un salt in timp,Turnurile gemene din New York,au reprezentat inceputul distrugerii naivilor,prostiti in continuare chiar si acum dupa atatia ani”…au fost bombardate de musulmani”O minciuna persistenta.Acum in Paris chiar musulmanii fac legea Frantei si cat de curand a intregii Europe.Mintile oamenilor trebuesc imbalmajite in asa hal incat nimeni sa nu mai inteleaga nimic ci sa asculte doar ordinele pe care le vor executa nemaiavand o alta cale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php