Camelia Smicală: „Vă cer să continuați protestul nu pentru noi, ci pentru viitorul copiilor voștri”

0 322

Camelia Smicală, românca ai cărei copii sunt ținuți cu forța în sistemul de „protecția copilului” din Finlanda, a redistribuit un video live de la o vizită pe care i-au făcut-o în 2017 câțiva parlamentari din Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a Parlamentului României.

În filmare, românca afirmă:

Camelia Smicală:

Vă cer să continuați protestul nu pentru noi, ci pentru viitorul copiilor voștri. În țări ca Marea Britanie, Canada sunt implementate aceste sisteme prin care copiii sunt răpiți în cadru legal. Aceste sisteme urmează să se implementez la scară mondială. Aceste sisteme trebuie oprite și scoase în afara legii.

Constantin Codreanu, parlamentar român:

Copiii sunt ținuți în clădiri închise

Doru Coliu, parlamentar român:

…în zone izolate de restul lumii.

Camelia Smicală:

Vă rog, trebuie să meargă cineva de la Parlamentul European în aceste case de copii, să vadă acele celule în care sunt băgați copiii. Sunt celule mai rău ca la închisoare. Iar pe finladezi îi rog să le explice care e rolul acelor celule în case pentru copii sub zece ani.

Camelia Smicala a redistribuit clipul video pe Facebook însoțit de un comentariu din care extragem următoarele:

Vă rog sa urmăriți cu atenție acest interviu. A fost live, fără nici un fel de pregătire. Este de acum 2 ani, dar nimic nu s-a schimbat, sau, mai bine zis, s-a schimbat în rău, cu toate pozele frumoase pe care le pun pe Facebook.

Între timp, România (autoritățile) ne-au abandonat, iar ceea ce spuneam în urma cu 2 ani în urmă se îndeplinește: Referendumul a fost îngropat, educația sexuală aberantă se introduce în școli, iar copiii voștri sunt în pericol. În plus, aveți aici, povestea noastră, pe scurt.

sursa:Stiri pentru Viata 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php