PACTUL GLOBAL PENTRU MIGRAȚIE – UNIREA ÎNTRU DISTRUGEREA ROMÂNIEI, DE CENTENAR. Iohannis și guvernul Dăncilă susțin la unison participarea României la PACTUL GLOBALIST din care s-au retras SUA, Israel și mai multe state din EUROPA CENTRALĂ ȘI DE EST. “Este momentul in care “politicienii noștri” consimt la dispariția noastră ca neam”

2 509

Iohannis și guvernul Dăncilă susțin la unison participarea României la PACTUL GLOBALIST din care s-au retras SUA, Israel și mai multe state din EUROPA CENTRALĂ ȘI DE EST.

Președintele S.U.A. Donald Trump a declarat la ultima adunare generală a ONU următoarele: „Statele Unite nu vor participa la noul pact global pentru migrație. Migrația nu ar trebui controlată de un organism internațional care nu poate fi tras la răspundere de proprii noștri cetățeni. În cele din urmă singura soluție de rezolvare pe termen lung a crizei migrației este să îi ajutăm pe oameni să-și construiască un viitor mai bun în țările lor de origine.”

Dan V. Chitic:

Și iarăși o unanimitate antinațională!

După ce clasa noastră politică a reușit să se impaciuiască in ticăloșie și sa găsească un consens criminal atunci când au cedat resursele și bogățiile noastre, la doar câteva săptămâni distanță, suntem in pragul unei alte unanimități mârșave: Pactul pentru migrație!

E vorba de acel pact impus de forțele globaliste in urma căruia vom fi obligați sa primim hoarde de “refugiați” veniți de aiurea. Acel pact respins de SUA, Australia și multe alte țări europene.

Este momentul in care “politicienii noștri” consimt la dispariția noastră ca neam, la topirea noastră in masa amorfă a globalismului și globalizării culturale.

Pericolul este iminent! Motiv pentru care, imediat după celebrarea “centenarului”, va trebui sa facem tot ce ne stă in putință să împiedicam această veritabilă sinucidere națională, culturală și identitară.

Dacă fără resurse încă am mai fi putut subzista in istorie, chiar și săraci intr-o țară bogată, după semnarea acestui “Pact” vom fi puși in situația de a renunța de bună voie la a fi ceea ce ne-am încăpățânat mii de ani sa fim: români.

#UnițiPentruRomânia!
#AcumOriNiciodată!

via Cuvântul Ortodox

2 Comments
  1. IO...gerules says

    Cei doi „romani”din capul statului romanesc,ea si el,nu-s decat doi neaveniti,pe melaegurile mioritiuce,trimisi de altii care traga sforile si bogatiile Romaniei.Acestia ar trebui luati pe un foras national si azvarliti in lumea larga,sa slugareasca si pe-acolo INTUNERICUL ce se abate peste lume,daca vor putea.Donald Trump,steaua ce a rasarit ca o minune pe cerul pamantenilor,pune punctul pe i cu privire la acesti emigranti,care nu sant altceva decat o armata naiva si indibitocita cu promisiuni de catre unii dealde Soreos & Co.,printre care sant strecurati si criminali in serie neidentificati inca.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php