Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

USR este singurul partid care mai susține parteneriatul civil și adopția pentru homosexuali

La o dezbatere organizată la Grupul de Dialog Social (GDS) și initulată „Dezbinați împreună. România după referendum”, Vlad Alexandrescu de la USR și-a reafirmat, citat de Agerpres, susținerea pentru proiectul de lege a parteneriatului civil. El și-a reiterat poziția că referendumul pentru căsătorie ar fi declanșat „un val de ură”.

Imagini pentru vlad alexandrescu gay usr

Vlad Alexandrescu de la USR susține că acum, după ceea ce el numește „valul de ură” al referendumului pentru căsătorie, ar fi cel mai bun moment pentru a introduce parteneriatul civil.

Totuși, Alexandrescu are trei nemulțumiri legate de proiectul legii parteneriatului civil:

 1. Vlad Alexandrescu este nemulțumit că proiectul de lege pentru parteneriat interzice adopția de copii pentru cuplurile de același sex.
 2. Vlad Alexandrescu este nemulțumit că legea parteneriatului civil nu obligă „partenerii” să se prezinte și la starea civilă (așadar, această instituție chiar ar dubla căsătoria!).
 3. Vlad Alexandrescu este nemulțumit că proiectul de lege a parteneriatului civil conține și prevederi care permit obiecția de conștiință a lucrătorilor publici – de exemplu, un notar să nu fie obligat să încheie astfel de uniuni dacă ele sunt împotriva propriei conștiințe.

Ce mai urmează? De la USR ne putem aștepta în continuare la un amendament care să îi oblige pe preoți să binecuvânteze „căsătorii” între persoane de același sex și pe ceilalți membri ai societății să participe la aceste ceremonii aplaudând frenetic.

 

sursa: Știri pentru viață

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=36746

Postat de pe 18 oct. 2018. Catalogat ca Politică. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

3 comentarii for “USR este singurul partid care mai susține parteneriatul civil și adopția pentru homosexuali”

 1. Ionut Moraru

  USR-ul e format din niste degenerati, descreierati, bolnavi mintal. Am afirmat asta chiar textual si personal USR-istului din comisia din care am facut parte la votare. USR-istii ar trebui toti arestati ptr corupere de minori (ii manevreaza si corup sexual de mici), partidul de schizofrenici desfiintat iar cei care vor sa se reabiliteze tratati psihiatric. Dementul de la scoala Leonardo Da Vinci a afirmat printre alte monstruozitati ca este pro-zoofilie. nu am putut sa ii dau cu ceva in cap atunci, dar pe strada daca il vad o sa ii rup oasle democratic. Vorba lui Miti Dumitrescu: ” Violenta in sine nu schimba nimic dar este de o dureroasa necesitate…”

 2. baaaaaaa

  asta di poza saruta un copil pe gura?????????????WTFFFFFFF?????? si usr sustine asa ceva ? PAI SA-I BAGE LA PARNAIE PTR PEDOFILIE!

 3. Adrian

  USR – Uniunea Scursorilor Români.
  De unde au apărut ăștia? Musai să fie rezultatul unor experiențe genetice secrete nereușite, iar nenorociții de experimentatori în loc să incinereze chestiile alea cu care au lucrat, pur și simplu le-au aruncat la toaletă. Restul se deduce. Un subiect bun de film de groază.
  Măi, măi, măi, nu-i bai, îi votăm la anu’.

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php