USR este singurul partid care mai susține parteneriatul civil și adopția pentru homosexuali

3 881

La o dezbatere organizată la Grupul de Dialog Social (GDS) și initulată „Dezbinați împreună. România după referendum”, Vlad Alexandrescu de la USR și-a reafirmat, citat de Agerpres, susținerea pentru proiectul de lege a parteneriatului civil. El și-a reiterat poziția că referendumul pentru căsătorie ar fi declanșat „un val de ură”.

Imagini pentru vlad alexandrescu gay usr

Vlad Alexandrescu de la USR susține că acum, după ceea ce el numește „valul de ură” al referendumului pentru căsătorie, ar fi cel mai bun moment pentru a introduce parteneriatul civil.

Totuși, Alexandrescu are trei nemulțumiri legate de proiectul legii parteneriatului civil:

 1. Vlad Alexandrescu este nemulțumit că proiectul de lege pentru parteneriat interzice adopția de copii pentru cuplurile de același sex.
 2. Vlad Alexandrescu este nemulțumit că legea parteneriatului civil nu obligă „partenerii” să se prezinte și la starea civilă (așadar, această instituție chiar ar dubla căsătoria!).
 3. Vlad Alexandrescu este nemulțumit că proiectul de lege a parteneriatului civil conține și prevederi care permit obiecția de conștiință a lucrătorilor publici – de exemplu, un notar să nu fie obligat să încheie astfel de uniuni dacă ele sunt împotriva propriei conștiințe.

Ce mai urmează? De la USR ne putem aștepta în continuare la un amendament care să îi oblige pe preoți să binecuvânteze „căsătorii” între persoane de același sex și pe ceilalți membri ai societății să participe la aceste ceremonii aplaudând frenetic.

 

sursa: Știri pentru viață

3 Comments
 1. Ionut Moraru says

  USR-ul e format din niste degenerati, descreierati, bolnavi mintal. Am afirmat asta chiar textual si personal USR-istului din comisia din care am facut parte la votare. USR-istii ar trebui toti arestati ptr corupere de minori (ii manevreaza si corup sexual de mici), partidul de schizofrenici desfiintat iar cei care vor sa se reabiliteze tratati psihiatric. Dementul de la scoala Leonardo Da Vinci a afirmat printre alte monstruozitati ca este pro-zoofilie. nu am putut sa ii dau cu ceva in cap atunci, dar pe strada daca il vad o sa ii rup oasle democratic. Vorba lui Miti Dumitrescu: ” Violenta in sine nu schimba nimic dar este de o dureroasa necesitate…”

 2. baaaaaaa says

  asta di poza saruta un copil pe gura?????????????WTFFFFFFF?????? si usr sustine asa ceva ? PAI SA-I BAGE LA PARNAIE PTR PEDOFILIE!

 3. Adrian says

  USR – Uniunea Scursorilor Români.
  De unde au apărut ăștia? Musai să fie rezultatul unor experiențe genetice secrete nereușite, iar nenorociții de experimentatori în loc să incinereze chestiile alea cu care au lucrat, pur și simplu le-au aruncat la toaletă. Restul se deduce. Un subiect bun de film de groază.
  Măi, măi, măi, nu-i bai, îi votăm la anu’.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php