Mihai Neșu: Voi merge la Referendum și dacă trebuie să aduc toate rampele. Nu zici „DA” doar pentru clarificarea în Constituție, ci și ca o dovadă de credință: dovedești că te lupți pentru Dumnezeu!

4 884
Fostul internațional Mihai Neșu a declarat pentru ziarul Libertatea că va merge la Referendumul pentru Căsătorie, fiind convins că, pe lângă cele trei milioane de români care au semnat petiția privind modificarea Constituției, în campania demarată de Coaliția pentru Familie,  vor fi mai mulți cei care vor vota pentru a trece în Legea Fundamentală că o căsătorie e legătura dintre un bărbat și o femeie.
„Omul e singura ființă de pe pământ care, prin ceea ce face, riscă să-și producă singur dispariția. Deși e singura ființă capabilă să judece. Au fost strânse semnături de la trei milioane de români pentru referendum, e o șansă mare să rămânem pe drumul cel bun. Dacă nu se revizuiește legea asta și rămâne așa vagă, o să ajungem să vrem să ne căsătorim cu televizorul, cu mașina de spălat, cu alte alea și alți ăia. Doamne ferește!”, a spus Mihai Neșu.
Pentru că, spune el, „e lăsat de Dumnezeu ca un bărbat să se căsătorească cu o femeie”. „Altfel, apar repercusiuni și se alege praful. Și de noi, și de ei, fiindcă noi, oamenii, suntem legați unii de alții. Dragostea lăsată de Dumnezeu nu e cea a celor ce susțin promovarea homosexualității, a schimbărilor de gen. Sau să-ți fie luat copilul de acasă, cum s-a întâmplat în Canada, fiindcă fiind băiat i-ai spus că e băiat și nu l-ai lăsat să aleagă el ce este. Niște enormități”, a continuat fotbalistul țintuit de 7 ani într-un scaun cu rotile, suferință care nu a făcut decât să-l apropie de Dumnezeu.
Întrebat dacă va merge la Referendum, Mihai Neșu a răspuns:
„ Clar. O să reușesc cumva. Și dacă nu-mi va fi reparată mașina, am o Lancia Voyeger, mă duc prietenii în brațe, aduc toate rampele și tot merg. Nu zici doar Da’ pentru clarificarea în Constituție, ci este și o dovadă de credință, dovedești că te lupți pentru Dumnezeu. Altfel, vreți să vă lepădați de Dumnezeu? N-o să fie bine. În afara celor trei milioane de semnatari, cred că vor fi mai mulți care vor vota pentru a trece în Constituție, clar, că o căsătorie e legătura dintre un bărbat și o femeie, nu între soți, care ar fi interpretabilă.”
4 Comments
 1. Ionut Moraru says

  „Nu zici doar Da’ pentru clarificarea în Constituție, ci este și o dovadă de credință, dovedești că te lupți pentru Dumnezeu. Altfel, vreți să vă lepădați de Dumnezeu?”- MIhai Nesu
  Bravo ma baiatule!

 2. Ionut Moraru says

  Referendumul de sambata si duminica este o rascruce istorica a dstinului Romaniei pe care multi (indiferent ca voteaza DA) nu o intrevad. Este o decizie a generatiilor prezentului pentru viitor. este o stopare a ideologiei de gen bagata cu forta pe gat. Este un gest de aparare a tainei casatoriei binecuvantate de Dumnezeu. Dar este si o stopare a asaltului anti-istorie, anti-credinta, anti-om, anti-Dumnezeu. Un gest istoric de demnitate nationala.in care sa aratam ca Romania inca exista!
  REFERENDUMUL ESTE SANSA FIECARUIA DE A FI UN SOLDAT IN ARMATA CELOR CARE AU CREAT ROMANIA.
  MERGETI LA REFERENDUM, E POATE SIGURA VOASTRA SANSA DE A PASI IN ACELASI FLANC AL SPIRITULUI CU CEI DESPRE CARE ATI CITIT IN CARTI SI LA ALE CAROR COMEMORARI VA DUCETI. DACA EI SUNT ALATURI DE NOI, CE MAI CONTEAZA CINE ESTE IMPOTRIVA ATUNCI CAND CEI CE-AU CAZUT UCISI DE GLOANTLE DUSMANE PASESC IN RAND CU CEI CE AU RAMAS?? EI SI-AU DAT VIATA PENTRU DUMNEZEU, NOI NU TREBUIE SA PUNEM DECAT O STAMPILA!

 3. […] Articol promovat pe Buciumul: […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php