Suspiciuni: Tragerea la sorți a președintelui Biroului Electoral Vrancea pentru referendum ar fi fost aranjată pentru un judecător pro-LGBT

3 548

Mariana Grădinescu, judecătoarea din Focșani a cărei fiică s-a numărat printre organizatoarele evenimentului din 24 februarie a. c., a fost desemnată astăzi președinte al BEJ pentru referendum. Grădinescu chiar a participat la evenimentul cu transexualul Patrick Brăila, cel care i-a îndemnat pe elevii prezenți să-și imagineze că el sau alții pot fi orice, numai băiat sau fată nu.

Imagine similară
În contextul în care Mariana Grădinescu a participat la acel eveniment, a avut fiica printre organizatori, iar comentariile acestea au fost extrem de jignitoare la adresa celor care au contestat evenimentul, ar fi fost de așteptat ca judecătoarea în cauză să se abțină de la a participa la tragerea la sorți desfășurată astăzi la Tribunalul Vrancea. Incompatibilitatea morală este evidentă în acest caz.

Stiripesurse.ro a anunțat că tragerea la sorți va fi contestată.

Vranceamedia.ro informează că tragerea la sorți care a avut ca rezultat numirea Marianei Grădinescu în funcția de Președinte al Biroului Electoral Județean a fost extrem de problematică:

 1. Nu a anunțat numele tuturor celor 4 judecători înscriși pe biletele puse în urnă
 2. Nu au fost prezentate biletele pe care să se vadă numele celor 4 magistrați (teoretic putea fi trecut numele unui singur judecător pe toate cele 4 bilete)
 3. Nici măcar grefierei prezente nu i-a arătat biletele desfăcute, în fața camerelor de filmat, astfel încât aceasta să vadă numele judecătorilor trecute pe ele.
 4. Urna din care s-a extras nu era transparentă, așa cum se procedează la aproape toate tragerile la sorți din lumea asta.
 5. Nu a arătat jurnaliștilor prezenți biletul extras pe care să se vadă scris numele judecătoarei Mariana Grădinescu, cea anunțată ”câștigătoare”.
 6. Nu a scos din urnă celelalte bilete pentru a le arăta, astfel încât numele celorlalți 3 judecători să poată fi vizualizate.
 7. Grefiera care a primit biletul de la judecătoarea Matache nu s-a uitat pe bilet să vadă dacă, într-adevăr, numele judecătoarei Mariana Grădinescu este trecut pe el.
3 Comments
 1. IO...gerules says

  Hienele au inceput deja sa-si arate coltii lor de bestii impotriva neamului romanesc.Cea mai grava stare a romanilor este ca ei vad in ranjetul ticalosilor un zambet prietenesc,care-i poate ajuta sa mai gaseasac o coaja de pita aruncata in drum de aceste bestii.Chiar ei nu vad,nu simt in ce groapa in aduna cu multa delicatete criminala aceste animale care au devenit stapanii lor si care s-au facut stapani si pe tara?Aceste canalii isi dau maina in toata tara si pe unde apuca,adica unde sant mai multi romani naivi,rup cu o nesimtire jidanesca strigatoare la cer.

 2. IO...gerules says

  Cand spun jidan sau nesimtire jidaneasca nu ma refer la evrei in corpore,nu la tot neamul evreiesc,care in majoritate reprezinta o natie ca oricare alta lasat de Dumnezeu pe pamant,ci ma refer la jigodiile natiunii evreiesti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php