Moment emoționant de Ziua Drapelului Național, la Monumentul Ostașului Român. Drapelul a coborât din cer la Sfântu Gheorghe!

0 410
Preotul Vasile Antonie Tămaș din Covasna, care zilele trecute lansa un apel disperat pentru salvarea Monumentului Ostașului Român, ajuns o ruină, a fost prezent, marți, alături de alți români vrednici, la festivitățile dedicate Zilei Drapelului Național, la statuia Ostașului Român din Sfântu Gheorghe, dezvelită în 1974 în memoria luptelor de eliberare a orșului.
Imagini pentru ziua drapelului la SF GHEORGHE
Pe catargul de lângă monument a fost înălțat un tricolor sfințit în această dimineață în capela din incinta Unității Militare 01048 din Sfântu Gheorghe.
Ceremonia de ridicare pe catarg a tricolorului românesc a fost însoțită de o  demonstrație aviatică a piloților și parașutiștilor de la Aeroclubul teritorial Brașov, care și în anii trecuți au făcut spectacol aerian deasupra municipiului Sfântu Gheorghe.
Preotul Vasile Antonie Tămaș a cântat, alături de un cor,  „Transilvanie frumoasă” și alte cântece patriotice, în timp ce, din cer, era coborât drapelul național.
sursa: ActiveNews
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php