O nouă mostră de obediență marca PSD

1 519

Cetăţeanul Tociu Mihai relatează pe Facebook următoarea situaţie:

3 Mai – următorul termen la Tribunalul București în procesul împotriva Primăriei Municipiului București, în care se contestă ilegalitățile prin care s-a ajuns la această aberație democratică.
Interesele cui le reprezintă primărița Gabriela Firea și consilierii generali care au votat construirea acestui muzeu folosind 14 mil Euro din bugetul municipiului?

Interesele cui le reprezintă primul ministru PSD Viorica Dăncilă de îl finanțează din fondurile aflate la dispoziția sa?

De ce tace PRESA pe acest subiect?

Dacă credeți că e bine ca și alți români să afle, dați SHARE!

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Au fugit repede in Israel sa sarute circumcizii curvele astea facute din aluat de sluga, Dragnea si analfabeta Dancila. Apoi Iohannis a sarit ca ars ca nu a fost de fapt el primul care sa pupe circumcizatii. De ce au pupat aia primii si el nu a fost anuntat.
    Gabriela Firea umbra cu crucea la gat si inaugureaza piata impostorul Elie Wiesel, le da cladire istorica in buricul Capitalei jidanilor de la insitutul antiromanesc Wiesel si face muzee ptr jidani PE BANII NOSTRI In care sigur vor aparea niste enormitati la adresa poporului roman Ce gunoaie au ajuns sa ne conduca….cu „coloana vertebral a unei fecale” (citat din patibularul Patapievici).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php