O multinațională din media neo-marxistă își suspendă șeful vicios

5 535

Sursa de știri preferată a neo-marxiștilor tefeliști, Vice, mare susținătoare a comunității LGBTQ…etc care „excelează” prin „știri” despre „preoți” transgender „iubitori” , vânează legionari  și  îl judecă pe Mircea Vulcănescu, și-a suspendat președintele din S.U.A. acuzat de hărțuirea unei angajate scrie Evenimentul Zilei.

Andrew Creighton a fost suspendat, împreună cu un alt angajat de la vârf, în urma apariției unor acuzații de hărțuire sexuală. După finalizarea anchetei se va stabili dacă aceștia își vor păstra funcțiile sau vor fi concediați, potrivit News.ro

Mike Germano, directorul operațiunilor digitale al Vice Media, și Creghton au fost ținta unui articol publicat luna trecută de jurnaliștii de la The New York Times, în care se vorbea despre acuzațiile de hărțuire sexuală împotriva celor doi.

Sarah Broderick, directorul operativ și financiar al companiei de media, a anunțat marți decizia întreprinderii de a-i suspenda pe cei doi. Încă nu a apărut niciun comunicat oficial al reprezentanților Vice, potrivit publicației americane Variety.

În articolul din New York Times a scos la iveală faptul că președintele companiei ar fi plătit o fostă angajată a Vice cu 135.000 de dolari, după ce aceasta declarase că fusese concediată pentru că refuzase să înceapă o relație amoroasă cu Creighton. Evenimentele ar fi avut loc în 2016.

5 Comments
 1. Ionut Moraru says

  LGBTQ? Limbrici, Gunoaie, Botanisti, Trogloditi si Qurve

  1. bzzz says

   ce ai ma cu botanistii, esti tampit? sau asta e vreun argou ? ca daca e asa e foarte prost gandit

 2. IO...gereules says

  Ma intreb cum de nu va cenzureaza nimeni.Alte publicatii patriotice au mereu surprize de virusi,blocaje si alte gloante dastea ale”viitorului”omenirii.

 3. pui de dac says

  Dar pe Evenimentul Zilei de ce nu ii cenzureaza nimeni ca de acolo e preluat articolul?! Esti cam paranoic stimabile. Pt tine ca sa fie legitimata o „publicatie patriotica” trebuie sa fie cenzurata neaparat; contul lui Dobrescu Florin a fost blocat de mai multe ori de fb; ca si al lui Iulian Capsali de laActive news; chiar trebuie blocata si Buciumul ca sa fii matale multumit; ma intreb de ce mai urmaresti acest site daca nu iti place ca totdeauna tre’ sa ai ceva negativ de comentat….desi te dai mare „patriot”…

 4. Ionut Moraru says

  Doamne fereste „bzz”, ce sa am cu botanistii, nimic, pacatele mele!
  Inteleg de aici ca iti plac botanistii din moment ce le sari in aparare. Chiar trebuia sa pun ghilimele ca sa intelegi? Bine atunci citeste „curlandisti” ca sa te edifici.. Expresia apartine unui fost detinut politic pe nume Aurel Moraru, asta ca sa fim pe linie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php