Senatul a adoptat Legea vaccinării

0 438

Copiii nu vor fi primiți in grădinițe și școli fără vaccinurile obligatorii. Au fost 99 de voturi pentru, o singură abținere și niciun vot împotrivă. Urmează să ajungă proiectul și în camera deputaților și apoi la președintele României. Nu avem speranță că se va mai mișca ceva… politicienii noștri nu au niciun gând să ne apere copiii, toate cele 4 amendamente propuse la această lege au fost respinse:

Imagini pentru legea vaccinarii obligatorii votata in senat

  • Propunerea unui senator USR, care prevedea ca persoanele care pot face dovada ca sunt imune la un anumit virus sa nu mai fie vaccinate
  • Propunerea senatorului PNL Marius Nicoara potrivit careia cetatenii romani pot refuza vaccinarea profilactica sistematica din motive care tin de libertatea lor de gandire sau religioasa. Nicoara a propus si infiintarea unei comisii formata din specialisti care sa verifice siguranta vaccinurilor.
  • Un alt amendament, propus de senatorul PSD Ovidiu Florin Ortan, a eliminat obligativitatea pentru personalul sanitar si farmaceutic de a „nu furniza informatii eronate, nedovedite stiintific, partinitoare legate de vaccinare si activitatea de vaccinare”.
  • La comisia de invatamant se adaugase un articol in lege: „Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligatia sa promoveze campaniile de vaccinare ale Ministerului Sanatatii.”

Legea va trece fluierând… iar cei care au votat-o se vor face vinovați de fiecare viață de copil, de fiecare prunc care se îmbolnăvește sau moare, sau care rămâne cu neputințe fizice toată viața de pe urma efectelor adverse ale vaccinării.

Atât timp cât pe fiecare vaccin există contraindicații și efecte adverse după administrare, cum să obligi oamenii să le accepte? Atât timp cât pe unele vaccinuri scrie ca efect adevers: moarte subită, leșin sau alte probleme grave, de ce să-mi asum eu ca tată acest risc pentru copiii mei?

Nu mă aștept de la Camera Deputaților să mai schimbe ceva, și cu mult mai puțin de la Președintele României. Deasemenea Patriarhul României și toți episcopii Sfântului Sinod nu au avut o poziție hotărâtă împotriva obligativității vaccinurilor, ci au dat un amărât de comunicat de o pagină A4, fără să iasă în public și să vorbească, deși chiar și în acest comunicat Patriarhia recunoaște că există multe probleme cu aceste vaccinuri. Au dat un comunicat care mai mult favorizează obligativitatea decât îi arată consecințele negative. Academia Română a încurajat aprobarea acestei legi, dar nu știu dacă pe studii sincere și aprofundate, ci mai mult pe beneficii în lumea științifico-medicală probabil.

Cei care trebuie să ne apere tac, fiecare din diferite motive. Păstorii permit lupilor să sfâșie turma.

Sunt tată a 3 fete și după ce legea va fi aprobată nu voi fi deacord ca ele să fie vaccinate. De ce? Pentru că eu cunosc 3 copii cu autism și alții cu probleme din cauza vaccinurilor. Am citit în ultimii ani multe articole și mărturii ale părinților de copii cu problemele medicale de pe urma vaccinurilor. Din lumea occidentală vin atâtea mărturii prin presa neloială marilor companii big-pharma, că industria vaccinurilor și a medicamentelor este una dintre cele profitabile, și scopul obligativității vaccinurilor nu este sănătatea copiilor noștri ci un profit uriaș și un câștig colateral pentru susținătorii direct implicați…

 

de Claudiu Bălan

articol integral pe Ortodoxia Tinerilor

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php