Reacții la declarația lui K. Iohannis că 70% din instituții vor avea experți în egalitatea de gen

4 621

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, 20 septembrie, la New York, că, până în 2020, 70% dintre instituțiile din Romania vor avea experți în egalitatea de gen. Declarația a fost făcută la lansarea „Raportului comun HeForShe 10x10x10 Impact Champions”.

Declarația a trecut destul de neobservată în spațiul românesc, din cauza puținei cunoașteri de care are parte ideologia gender, căreia îi aparține. Comentariile de pe hotnews.ro la știrea cu această declarație arată însă că există din ce în ce mai mulți români care înțeleg că ideologia gender este o formă a ideologiei comuniste și că este la fel de reală ca aceasta, experții de care vorbește președintele că vor fi în 70% dintre instituțiile țării fiind nimic altceva decât noii activiști de partid care supervizează ideologic orice instituție.

Iată fragmente de la unele dintre ele.

Sesizând că experții în egalitatea de gen au rolul viitorilor activiști de partid, un comentator scrie:

Cu asta se ocupă președintele României? Cu înființarea de posturi de komisari pt. egalitate de gen?

Lipsa cultivării identității de gen și înlocuirea ei cu confuzia de gen este remarcată de un comentator:

SheForShe, HeForHe Dar experți în roluri de gen cand o sa avem?

Alt comentariu trimite la Sandra Pralong, cea care îi face președintelui agenda pe LGBT:

De ce nu ați postat comentariul pe care l-am remis aseară? […] V-a deranjat faptul că am făcut referire la Sandra Pralong, cea care îl inspiră pe domnul președinte în politica LGBT, și v-a fost teamă să nu vă certe că lăsați să fie criticată în comentarii?

Imagini pentru iohannis pralong

de Ştefania Armanca Ştiri pentru viață

4 Comments
 1. cand te mannanca says

  asta tine morts sa fie primul JFK al Romaniei ? ma refer la partea cu Lee Harvey plus ceilalti de prin boscheti si de dupa garduri

 2. Dacul Liber says

  Ar merita acest lucru!
  Oricum nu a făcut nimic pentru Țară.Nu are copii pe care să îi omoare ăstia cu vaccinurile,nu face nimic pentru stoparea invaziei păgâne musulmane si pe deasupra ne impune acceptarea satanistilor lgtb-isti!După el ,potopul! Un linge blide a lui soros ,merkel și a poporului”ales”!

  1. Dacul Liber says

   „…oricum nu a făcut nimic bun pentru Țară!…..

 3. Dacul Liber says

  Posibil,In maximun 15 ani Europa va fi in plin război(civil) datorită guvernelor socialistmarxiste care au adus-o in pragul dezastrului!Atunci va fi vai de c…urul celor care au condus si conduc Țara!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php