ASALTUL MIGRANȚILOR pe litoral ia AMPLOARE. Peste 150 irakieni și iranieni au debarcat la Midia noaptea trecută. Faptul că se poate, anunță dezastrul pentru România!

1 390

Evz.roExact 157 de migranți au fost salvați și aduși în portul Midia-Năvodari după ce, ore întregi, ambarcațiunea pe care se aflau a plutit în derivă, fiind în pericol să se scufunde din cauza mării extrem de agitate. Este cel mai mare număr de migranți care a debarcat pe litoralul românesc de la declanșarea crizei refugiaților.

Au fost în pericol să se scufunde cu ambarcațiunea care a plutit în derivă în Marea Neagră dar, în final, au ajuns cu bine la țărm după ce au cerut ajutorul autorităților române. Cei 157 de migranți, irakieni și iranieni, 56 dintre ei fiind copii, au fost aduși în această dimineață în portul Midia, ambarcațiunea lor fiind tractată, inițial, de nava Alcor a unei companii  petroliere.

Migranții au fost debarcați, după ora 2:00, în portul Midia, triați și investigați medical. Șeful Gărzii de Coastă, comisar șef Cristian Cicu, a declarat că din fericire niciunul dintre refugiați nu necesită îngrijiri medicale. Au fost transportați, apoi, la sediul Gărzii de Coastă din Constanța. (evz.ro)

Nota mea: Ținând cont că ruta prin Balcani este blocată, sutele de mii de migranți din țările arabe și africane se vor îndrepta spre ruta România, iar acest lucru anunță un dezastru pentru țara noastră. Chiar dacă migranții vor să ajungă în Vest, asta nu înseamnă că vor și reuși. În orice caz nu imediat și nu toți? Care este consecința acestui lucru? Ei bine, transformarea țării noastre într-un loc de staționare a mase mari de migranți, inclusiv a teroriștilor care se folosesc de aceste căi de acces pentru a ajunge în Europa.

Datorită ticăloșiei occidentului, care este responsabil de războaiele și crizele umanitare din țările arabe, toate țările UE sunt forțate să suporte pagubele colaterale ale acestor acțiuni de preluare a rezervelor de petrol din Orientul Apropiat. Că despre asta este vorba, oameni buni: au aruncat în aer un număr însemnat de țări arabe pentru a pune labele pe resursele lor, iar catastrofa umanitară creată este prezentată ca responsabilitatea tuturor.

Migranți în MIDIA:

MIGRANTI 5

MIGRANTI 6

Mai mult decât atât, făptașii probabil că au țintit să lovească doi iepuri dintr-un foc: preluarea resurselor din țările arabe și distrugerea culturii europene prin amestecarea rasială și culturală cu populații care nu au nici cea mai mică intenție (cu excepțiile de rigoare) să se integreze în Europa, să se adapteze la cultura europeană. Citiți mai multe despre Planul Kalergi care anunța de la începutul secolului XX ceea ce se petrece acum în Europa…

Prin urmare, chiar dacă drama unora dintre migranți este reală, asistăm la un plan criminal de metisare a populațiilor europene sub masca umanitarismului, asistăm la destabilizarea treptată a Europei, la transformarea UE dintr-un loc sigur, într-unul cu potențial ridicat de violență.

În ceea ce privește România, dacă lumea nu va reacționa cu forță, putem fi siguri că politicienii noștri, majoritatea dintre ei incompetenți sau trădători, vor fi părtași la islamizarea țării noastre, chiar dacă declarativ se vor declara îngrijorați sau împotrivă. De altfel, după cum vedeți, autoritățile românești sunt destul de zgârcite cu prezentarea situației reale de la Marea Neagră sau din Banat, pe unde intră cu nemiluita alți migranți, pe ruta Serbia.

Ceea ce este cert este următorul fapt: acum toți migranții din Turcia și din alte țări ȘTIU că se pot caza o vreme în România, că există o a doua rută posibilă spre occident. ȘI VOR VENI TOT MAI MULȚI!

de Adrian Albu Cunoaște Lumea

1 Comment
  1. Dacul Liber says

    Domnule toti imigrantii clandestini trebuie retrimiși in tara de origine!Nu au ce căuta aici!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php