Avertisment al coordonatorului UE pentru lupta împotriva terorismului: 25.000 de extremişti islamişti se află în Marea Britanie

0 277

Coordonatorul UE pentru lupta împotriva terorismului, Gilles de Kerchove, avertizează că în Marea Britanie sunt aproximativ 25.000 de extremişti islamişti care pot reprezenta pericol, adăugând că pe teritoriul Europei vor avea loc mai multe atacuri teroriste.

https://youtu.be/tMZe5hXodQg

Oficialul a avertizat că pericolul reprezentat de indivizii radicalizaţi pe teritoriul Uniunii Europene a crescut, din moment ce organizaţia teroristă Stat Islamic (SI) îi îndeamnă să comită atacuri.

Gilles de Kerchove a afirmat că se aşteaptă la şi mai multe atrocităţi după recentele evenimente teroriste ce au avut loc în Barcelona şi Cambrils, soldate cu moartea a 15 persoane.

Vom suferi şi mai multe atacuri. Majoritatea atacatorilor, cu excepţia celor din Paris şi Bruxelles, nu au fost direcţionaţi direct din Raqqa, însă s-au inspirat de acolo, iar SI îşi asumă responsabilitatea atacurilor”, a declarat Kerchove, care a precizat că în Marea Britanie sunt între 20.000 şi 25.000 de islamişti radicalizaţi, cel mai mare număr de pe teritoriul Europei. Dintre aceştia, 3.000 sunt consideraţi un pericol direct de către MI5, iar 500 se află sub supraveghere permanentă.

Imagini pentru sharia for the uk

 

sursa: NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php