Proiectul legii vaccinării obligatorii a devenit deja foarte dezbătut și contestat, imediat ce a fost depus în dezbatere publică. Pe lângă vocile părinților și a organizațiilor non-guvernamentale și medicale, iată că în discuție a intervenit un nume mare: profesorul Florin Colceag, cel supranumit antrenorul de genii.
Prof. Florin Colceag, antrenorul de genii, ÎMPOTRIVA vaccinării obligatorii: Am întâlnit foarte multe persoane care aveau copii cu probleme mari din cauza unor vaccinuri. Mergeți în orice oraș și uitați-vă la parter: avem bancă, bancă, farmacie, farmacie
Profesorul Colceag susține că o lege a vaccinării obligatorii este o „aventură” și spune că sunt numeroase cazurile în care copii au avut probleme mari din cauza unor vaccinuri.
„Am întâlnit până în momentul de față foarte multe persoane care aveau copii cu probleme mari din cauza unor vaccinuri. Persoane ai căror copii au avut autism, degenerare a unei jumătăți de creier, paralizie parțială după niște vaccinuri.
Realitatea este că avem niște probleme uriașe și sfătuiesc că guvernul să nu se arunce într-o astfel de aventură, pentru că își știrbește atât de tare credibilitatea că nu știu pe unde mai scoate căciula”, susține profesorul.
Profesorul afirmă că industria farmaceutică își impune punctele de vedere prin corupție și fraudă.
„Sunt mulți martori și se știe bine că în toată lumea campaniile farmaceutice sunt cele mai bogate, vânzând medicamente, creând dependențe și forțând mâna clientului, în urmă unei amenințări, să cumpere respectivele medicamente. Nu mai e o bănuiala, e o certitudine că aceste companii reușesc în toată lumea ce-și propun prin fraudă și corupție la nivel înalt”, a spus cel supranumit Antrenorul de genii.
Florin Colceag ne îndeamnă să observăm că orașele noastre au devenit pline de farmacii, bănci și case de schimb valutar.
„Ar fi mare păcat să irosim ultima noastră șansă de ridicare, dărâmând guvern după guvern, pentru că unii din miniștri sau din personalul înalt administrativ au fost implicați în acte de corupție la nivel înalt generate de marile companii multinaționale care vor să cucerească. Nu mai trebuie să se vadă cu lupa, pentru că se vede cu ochiul liber. Mergeți pe orice șosea, în orice oraș, și uitați-va la parter: avem bancă, bancă, farmacie, farmacie, plafar, bancă, casă de schimb valutar.… Această densitate de instituții și de locașuri de instituții străine arată că s-a cucerit teritoriul.
Iar, acum, ce se încearcă e ultima cucerire a biruitorului în lupta împotriva poporului, pentru binele propriu…”, a adăugat profesorul.
sursa: ActiveNews