Îndemn pentru băcăuani să participe la „Marșul pentru viață” din 25 martie

0 308
Băcăuanii sunt îndemnați să participe în număr cât mai mare la Marșul pentru viață, în ziua de 25 martie 2017, începând cu orele 16.30, anunță site-ul oficial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.
Îndemn pentru băcăuani să participe la "Marșul pentru viață" din 25 martie
Sub genericul Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine! în municipiul Bacău, Marșul pentru viață se va desfășura pe traseul: Biserica Sfântul Dumitru-Narcisa – Catedrala Înălțarea Domnului.

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a binecuvântat demersul Asociației Studenți pentru viață de a organiza cea de-a șaptea ediție națională a Marșului pentru viață, eveniment care va avea loc în în ziua praznicului Bunei Vestiri.

Scopul acestor manifestări este de a oferi o mărturie vie despre importanța și sensul creștin al vieții umane și pentru a trage un semnal de alarmă asupra efectelor dezastruoase ale avortului asupra familiei și societății.

De asemenea, Marșul aduce în prim-plan necesitatea sprijinirii femeilor care urmează să nască copii binecuvântați de Dumnezeu.
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php