Ted Malloch, ambasadorul propus al SUA la Bruxelles, îi avertizează pe liderii UE: Donald Trump nu va accepta „porcăriile” lor. Cum va negocia SUA cu țările europene

0 343

Ted Malloch, cel care a fost desemnat ambasador al SUA în UE de către Donald Trump, i-a avertizat pe cei de la Bruxelles că șeful său nu va accepta „porcăriile” acestora, conform wnd.com.
Ted Malloch, ambasadorul propus al SUA la Bruxelles, îi avertizează pe liderii UE: Donald Trump nu va accepta „porcăriile” lor. Cum va negocia SUA cu țările europene

Malloch a șocat prin franchețea de care a dat dovadă, prevestind prăbușirea UE și precizând că s-a terminat cu „poveștile pentru copii și corectitudinea politică” din partea elitelor UE precum Angela Merkel, Jean-Claude Juncker și Guy Verhofstadt.
După Brexit, Trump nu dorește ca Germania să conducă Europa.

Noul ambasador al SUA a mai precizat că fie că le convine sau nu celor din UE, Trump va încheia acorduri doar cu statele europene, în detrimentul UE ca bloc comunitar.

Ca răspuns la propunerea lui Guy Verhofstadt, negociatorul Parlamentului European pentru Brexit, de a respinge numirea lui Ted Malloch ca ambasador al SUA în UE, acesta a precizat că doar America își poate alege diplomații, iar dacă UE îndrăznește să intervină, atunci „vor primi un răspuns pe măsură de la Washington”.

Verhofstadt a tras un semnal de alarmă în privința respingerii numirii lui Ted Malloch pentru că a susținut un discurs „scandalos împotriva valorilor care definesc Uniunea Europeană”.

Când a fost întrebat cum ar dori Donald Trump să discute cu fiecare țară în parte și nu cu un bloc uriaș, acesta a sugerat ruperea politică a întregii Uniuni Europene.

„Speranța este că UE poate ajunge la o înțelegere și uniunea în sine, care este într-un proces de ajustare, va avea un rol mai mult de integrare economică, mai degrabă decât politic”, a mai spus Ted Malloch.

 

sursa: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php