Lupta anti-corupţie este o luptă naţionalistă!

3 519

Partidul Noua Dreaptă salută abrogarea Ordonanţei 13/2017 dar atrage atenţia că victoria obţinută este doar una simbolică. România rămâne condusă în continuare de un sistem de partide politice corupte. Protestele ar trebui continuate cu o nouă revendicare: confiscarea tuturor averilor ilicite!

Am fost alături de colegii de partid şi de sutele de mii de români, în majoritatea lor tineri, care au protestat seară de seară pentru abrogarea Ordonanţei 13 a guvernului, care ar fi înrădăcinat şi mai mult corupţia în Ţara noastră. Dincolo de activiştii interesaţi ai unor partide parlamentare, majoritatea acestor oameni nu au protestat dintr-un interes personal sau de grup ci din îngrijoarea pentru viitorul Statului şi a Naţiunii noastre. Intonarea Imnului României de către sutele de mii de manifestanţi este cea mai bună dovadă că dragostea lor de ţară i-a adus în pieţele din Bucureşti şi din celelalte mari oraşe. Iar a protesta din dragoste de ţară pentru o România demnă, curată şi morală este fără doar şi poate cea mai frumosă definiţie a sentimentului naţional!

În România modernă lupta naţionalistă şi lupta anti-corupţie au fost dintotdeauna strâns legate una de cealaltă, începând cu părintele Naţionalismului Românesc, Mihai Eminescu, până la mişcările studenţeşti din anii 20 şi mişcările naţionaliste din parioada interbelică.

Dacă îţi iubeşti Ţara şi Naţiunea, o vrei puternică, demnă, educată şi prosperă şi îţi doreşti condiţii de trai cel puţin decente pentru compatrioţii tăi. De cealaltă parte a baricadei se află sistemul politic corupt, care este principala cauză care îţi ţine patria într-o stare de sărăcie, slăbiciune şi umilinţă. Naţionalismul este expresia cea mai avansată a interesului comun iar sistemul politic corupt este expresia cea mai avansată a interesului personal şi, de cele mai multe ori, criminal. Un politician corupt se minte foarte probabil pe el însuşi şi în mod sigur pe ceilalţi atunci când se declară patriot sau naţionalist.

Faptul că în România anului 2017 nu avem o economie performantă, nici instituţii puse la punct, nici un sistem de sănătate şi de învăţământ de calitate sau o armată bine dotată, se datorează în primul rând furtului din banul public şi vânzării bogăţiilor naturale de către exponenţii sistemului politic corupt.

Salutând abrogarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 13/2017, dorim să atragem atenţia: guvernul PSD-ALDE va rămâne la putere, şi, chiar dacă acesta ar fi schimbat în urma unor alegeri anticipate, noul guvern va fi tot unul corupt fiindcă sistemul politic este nu doar parţial dar în totalitate profund corupt! România are nevoie de înlăturarea sistemului creat de partidele care au guvernat în ultimii 27 de ani. Acest protest nu trebuie deci să se oprească doar la această ordonanţă ci trebuie să rezulte într-o curăţare profundă a clasei politice.

De aceea, Partidul Noua Dreaptă propune 3 măsuri concrete, care vor da o lovitură decisivă sistemului corupt şi vor însănătoşi ţara şi societatea noastră:

1. Confiscarea totală a averilor celor care au fost condamnaţi pentru fapte de corupţie, şi nu doar recuperarea pagubei dovedite.

2. Verificarea averilor tuturor politicenilor şi persoanelor care au beneficiat de contracte cu Statul Român. În cazul în care peste 25% din averea lor nu poate fi justificată, ea trebuie confiscată în totalitate.

3. Crearea unei fond de investiţii rezultat din valorificarea averilor ilicite, în folosul comun al societăţii româneşti.

Prin aceste măsuri pe care le propunem în calitate de partid de opoziţie extraparlamentară, sistemul politic corupt ar pierde puterea lui financiară şi nu s-ar mai putea revigora. S-ar face pentru prima dată din 1990 loc pentru o clasă politică nouă care să slujească interesul comun al celor mulţi şi nu doar interesul de haită al unei minorităţi infracţionale. În acelaşi timp estimăm o recuperare de cel puţin 30 de miliarde de euro din banii furaţi din bugetul statului, bani din care se poate revigora sistemul economic, sănătatea, armata şi învăţământul, bani de care am fost deposedaţi în ultimii 27 de ani.

Protestul tineretului român este just şi a obţinut o victorie, dar societatea românescă nu trebuie să se mulţumească cu atât! Ca români, avem dreptul dar şi obligaţia să facem o ţară demnă, morală şi prosperă pentru bătrânii noştri, pentru noi înşine dar mai ales pentru copiii noştri!

Preşedintele Filialei Bucureşti,

Constantin Nechita

3 Comments
 1. lentile curate says

  nu , nu este….

 2. calin eugen says

  Cerintele sunt binevenite(ca si multe altele)…

 3. pui de dac says

  Papitoiule spala-ti lentilele alea ca-s murdare. Cum ma sa nu fie o lupta nationalista? Uite ce spunea Capitanul in parlament in 31:
  ” CEREM introducerea pedepsei cu moartea, exclusiv pentru manipulatorii fraudulosi ai banului public. (Aplauze pe mai multe banci).
  D. V. G. Ispir: D-le Codreanu, d-ta te intitulezi crestin si purtator al ideei crestine.Iti aduc aminte – eu sunt profesor de teologie – ca sustinerea acestei idei este anti-crestina. (Aplauze).
  D. Corneliu Zelea Codreanu: D-le profesor, dati-mi voie sa va spun: cand este chestiunea sa aleg intre moartea, disparitia tarii mele si aceea a talharului, eu prefer moartea talharului si sunt mai bun crestin, daca nu permit ca talharul sa-mi nenoroceasca tara si sa mi-o duca la pieire. (Aplauze pe mai multe banci).
  CEREM revizuirea si confiscarea averilor color care si-au furat tara saraca. (Strigate de „bravo”).
  CEREM tragerea la raspundere penala a tuturor oamenilor politici care se vor dovedi ca au lucrat in contra tarii, sprijinind afaceri necorecte particulare. (Aplauze pe mai multe banci).
  CEREM impiedicarea pe viitor a oamenilor politici de a face parte din consiliul de administratie al diferitelor banci sau intreprinderi. (Aplauze pe mai multe banci).
  CEREM alungarea cetelor de exploatatori nemilosi, care au venit pe pamantul acesta sa expoateze bogatiile solului si munca bratelor noastre.
  CEREM declararea teritoriului Romaniei ca proprietate inalienabila si imprescritibila a neamului romanesc.
  0 voce de pe bancile partidului National-Taranesc: Este.
  D. Comeliu Zelea Codreanu: A neamului romanesc, nu-i.
  CEREM trimiterea la munca a tuturor agentilor electorali si stabilirea unui comandament unic, caruia sa i se supuna intr-un singur suflet toata suflarea romaneasca. Daca in momentul de fata conducatorii sunt impiedicati sa ia masuri intregi din cauza Constitutiei sau legilor in vigoare, atunci noi suntem de parere sa se dizolve Corpurile Legiuitoare, sa se faca apel si sa cheme Adunarea Constituanta, pentru ca poporul sa desemneze pe acel care va fi chemat sa ia toate masurile necesare, pentru salvarea Romaniei. ”
  http://miscarea.net/cz-discurs-mesaj.htm

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php