Norocul turistului: Dragnea și-a făcut gratuit o fotografie de un milion de dolari

1 568

Domnul Liviu Dragnea anunța ieri pe Facebook că s-a întâlnit și a discutat cu noul președinte al SUA, Donald Trump, în timpul unei cine restrânse:

Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!”
A fost un dialog cald și deschis. (Liviu Dragnea)

Realitatea este că domnii Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu s-au aflat la locul potrivit, la momentul potrivit. Donald Trump deține hotelul Trump Internationaldin Washington unde a făcut o scurtă oprire surpriză care a durat aproximativ 30 de minute. Oaspeții hotelului, printre care și cei doi demnitari români, au avut șansa să se pozeze cu acesta.

O doamnă din Florida, Jenna Setticasi, a postat chiar și un scurt clip video de la întâlnirea respectivă:

https://youtu.be/ap7DQKrBLFs

Și una din însoțitoarele acesteia, Michelle Roser-Seiz, a distribuit fotografia sa alături de Donald Trump, fotografie cu mult mai reușita decât oricare din cele postate de domnul Liviu Dragnea:

Iar la final consumația de $1.000 de dolari a doamnei Jenna Setticasi și a însoțitorilor săi a fost plătită tot de noul președinte al SUA, Donald Trump:

Iată și fotografia postată de o altă participantă la cina „în format restrâns” a lui Liviu Dragnea:

Cam acesta este adevărul despre întâlnirea „în format restrâns” a lui Liviu Dragnea cu Donald Trump. La o cină așa cum sugerează demnitarul român nu se intră fără o donație serioasă. Iar fotografiile de la un asemenea eveniment sunt făcute profesionist, nu cu telefonul mobil.

 

de  RostOnline

1 Comment
  1. Dan p. says

    …parca eu nu am discutat cu domnul Trump!
    Dar ma intreb! Oare ce poate discuta Trump cu un infractor de Teleorman? Ce? Despre „Bombonica” lui?; infractoare si ea? Despre ce?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php