MINISTRUL AGRAMAT. Toma Petcu, propus de ALDE la Ministerul Energiei, nu ştie să scrie corect!

1 356

Propuşi miniştri, dar cu deficienţe în a scrie corect. Toma-Florin Petcu, deputat ALDE, ministrul propus al Energiei, a publicat pe site-ul Camerei Deputatilor un CV presarat cu greseli. Mai mult, sustine ca poate conduce orice „compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu exceptia celui economic”. In aceste conditii, se pune problema cum va reusi sa conduca Ministerul Energiei, acesta fiind unul economic, scrie hotnews.ro.

CV-ul lui Petcu abunda in greseli. La „Competente si aptitudini organizatorice”, precizeaza ca poate asigura „asigura managementul oricarui compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu exceptia celui economic” 🙂 Mai spune ca are „Pregătire
militară şi de autoapărare, dobţndite ăn cadru Şcoli Superioare a Jandarmeriei Române de la unitate Roşu„.

Un alt exemplu: „Pot asigura un bun management, sunt un bun profesionist , pot asigura relatii bune cu parteneri externi si interni si deasemenea cu autoritatile locale”.

Toma-Florin Petcu (38 de ani), vicepresedinte ALDE, nominalizat pentru functia de ministru al Energiei, se afla la primul sau mandat de deputat, candidand la Giurgiu. Potrivit CV-ului, a detinut mai multe functii in administratia publica. Ultima dintre ele a fost la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, in perioada decembrie 2015- mai 2016, in calitate de presedinte.

1 Comment
  1. Adrian says

    Vai de tine săracă țară românească!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php