Alertă la Trump Tower, reședința lui Donald Trump: Polițiștii au evacuat clădirea din cauza unui pachet suspect

0 389

Politia a evacuat pentru scurt timp holul Trump Tower din New York City, unde locuieste deocamdata presedintele-ales Donald Trump, dupa ce a fost descoperit un pachet suspect.

homepage-bg-tree

Un purtator de cuvant al Politiei din New York a spus ca o echipa de genisti a intervenit la fata locului si a verificat pachetul in care s-au dovedit a fi jucarii, relateaza Reuters.

Autoritatile au redeschis cladirea la scurt timp dupa aceea.

Trump isi petrece sarbatorile de iarna in complexul sau hotelier Mar-a-Lago, din Florida, si nu se afla in cladirea cu 58 de etaje din Manhattan.

Reprezentantii New York City au cerut un ajutor in valoare de 35 de milioane de dolari de la executivul Statelor Unite pentru a acoperi toate costurile de securitate generate de Donald Trump. Miliardarul republican si-a petrecut majoritatea timpului in locuinta sa din Trump Tower, iar politistii newyorkezi au trebuit sa ia masuri suplimentare de securitate in aglomeratul Manhattan.

 

sursa: NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php