Soros este ȘOCAT de alegerea lui Donald Trump: Au fost trezite forțele întunericului! Anunțul făcut de maleficul miliardar: Trebuie să facem ceva pentru a contracara!

3 398

hillaryclintopuppetofgeorgesoros14231242_547813018755544_6366999254624625773_o

Unul dintre marii perdanți ai alegerilor prezidențiale din SUA este George Soros. Miliardarul a investit puternic în campania lui Hillary Clinton, dar aceasta a pierdut în fața lui Donald Trump.
trump-soros-602x250

Soros a intervenit telefonic în cadrul unei emisiuni tv și a anunțat că este șocat de urmările alegerii lui Trump ca președinte al SUA. Maleficul om de afaceri a spus că donează 10 milioane de dolari pentru o campanie de combatere a „violenței generate de ură”, scrie The New York Times.

George Soros s-a declarat șocat de faptul că „au fost trezite forțele întunericului” după anunțarea alegerii lui Donald Trump ca președinte al SUA. Această evoluție ar fi cauzată „în parte” de „retorica incendiară a președintelui ales”, din perioada campaniei electorale.

Concret, s-ar fi înregistrat circa 700 de incidente de hărțuire, după ce Trump a câștigat alegerile. De exemplu, în unele state din SUA au apărut zvastici și lozinci naziste pictate pe mașini sau pe clădiri, iar în unele școli au apărut incidente între elevi, care au produs îngrijorarea părinților.

Pentru a contracara acest tip de manifestări, George Soros va aloca, prin intermediul Fundației pentru o Societate Deschisă, suma de 10 milioane de dolari, în mai multe tranșe.

„Trebuie să facem ceva pentru a contracara ceea ce se întâmplă acum”, susține George Soros.

În această săptămână, Andrew M. Cuomo, guvernatorul democrat din New York, a anunțat crearea unei noi unități de poliție dar și alte măsuri pentru a combate ceea ce el a numit „explozia crimelor motivate de ură în statul nostru.”

Într-un interviu acordat emisiunii 60 de minute de la CBS News, Trump a fost întrebat despre gesturile făcute de unii dintre susținătorii săi, care au hărțuit sau au atacat minorități după victoria sa. „Sunt atât de întristat să aud asta”, a spus Trump. „Și eu zic:”Stop!”. „Dacă ajută, voi spune acest lucru, și voi spune drept la camerele de luat vederi: „Stop!”

Trump s-a confruntat, de asemenea, cu critici asupra sprijinului politic pe care le-a primit de la așa-numitele grupuri extremiste, care au salutat victoria lui Trump la o convenție ce a avut loc la Washington weekend-ul trecut.

„Eu le dezavuez și le condamn”, a declarat Trump pentru The New York Times marți.

sursa: ActiveNews

3 Comments
 1. iulian says

  „Sa facem ceva” ar putea induce ideea gresita ca exista o paleta de scenarii/solutii la care ar putea apela infractori ca cel numit in articol. In realitate, intrebarea se rezuma la „pe cine corupem si cu ce suma” pentru obtinerea unui numar oarecare de tradari din tabara Trump. Este singura metoda utilizata in… „derbedeismul international”.

  Contramasura? Sta scris de 2000 de ani: – Matei,10,16.

 2. calin eugen says

  Nu zvastica reprezinta raul absolut,ci secera cu ciocanul.Diferenta e uriasa.

 3. Ionut Moraru says

  „Sa facem ceva”. Soros cel mai bine ptr toata lumea ar fi sa te duci la wc sa faci ceva si sa lasi planeta asta frumoasa in pace! Si „sa facem totul tovarasi!” tot la wc. La wc-ul istoriei. Ne-am inteles? Sunteti niste morti vii si voi nu stiti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php