Miracole la înmormântarea lui Justinian Chira. Trei minuni ortodoxe care îți dau fiori

4 488

Filmul de la înmormântarea Arhiepiscopului Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului, ÎPS Justinian Chira, decedat pe 30 octombrie, la vârsta de 95 de ani, postat pe Youtube, dă fiori celor care l-au văzut.

iustinian_chira_41363500

Filmul  conţine, susțin autorii acestuia, cel puțin trei minuni care ar dovedi sfințenia arhiepiscopului, considerat sfânt încă din timpul vieții și supranumit “voievod al Maramureșului”.

A deschis ochii când era pus în groapă, zâmbea în sicriu, iar geamul sicriului s-a aburit pentru că respira ca unul viu, pentru că Sfinții sunt vii”, scrie și siteul ortodoxiadreaptacredinta.wordpress.com.

Minunile s-au produs pe când sicriul cu trupul neînsuflețit al Înaltpresfințitului era coborât în mormântul mănăstirii maramureșene Sfânta Ana- Rohia, unde își doarme somnul de veci și Steinhard, autorul celebrului “Jurnal al Fericirii”.

ÎPS a dus o viață de sfânt și era un promotor al Sfinților Închisorilor.

 

sursa: NapocaNews

4 Comments
 1. IO... says

  Mai fratilor omul asta traia inca.Sa nu fi facut o crima cei ce-l cocolosesc prea mult intru sfintenie.

 2. calin eugen says

  Ti se face pielea de gaina!…Preacuviosul a fost promotor al Sfintilor Inchisorilor…Asta cam spune totul.O mangaiere,o mare mangaiere din partea Bisericii…

 3. iulian says

  Cer iertare, dar cele indicate in clip nu se pot numi minuni. Umbrim memoria tuturor sfintilor, stiuti si nestiuti, daca vom considera cele 3 criterii propuse in clipul video ca fiind doveditoare de sfintenie… Parintele Iustinian are prea multe alte argumente de partea sa, ca sa consideram dovedita sfintenia sa de acele detalii marginale.

 4. Moraru Ionut says

  Banuiuesc sa sarmanul a fost ingrapat de viu….din greseala!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php