Discursul lui Donald Trump pe care nu l-a prezentat nimeni în România împotriva „sistemului” format din „același grup de persoane responsabile pentru războaie, migrația ilegală” și al cărui scop este „o formă radicală de globalism”

0 348

Campania electorală din Statele Unite ale Americii se apropie de final și în curând vom afla numele noului șef de la Casa Albă. 

Despre candidatul republican Donald Trump s-au spus multe în aceste luni, acesta fiind acuzat de vrute și nevrute. Ceea ce nu a apărut în presa din Europa, cu atât mai puțin în România, a fost un discurs ținut de Trump pe 13 octombrie, în Florida, la West Palm Beach.

https://youtu.be/5hkgoWXNh-8

Îl redăm fără alte comentarii:

„Nu există ceva ce actualul „stabiliment” politic nu ar fi dispus să facă sau minciună pe care să nu o spună pentru a-și întreține prestigiul și pentru a-și susține puterea pe cheltuiala voastră.
Grupul politic de la Washington și corporațiile financiare sau de media care finanțează Casa Albă există dintr-un singur motiv: pentru a se proteja și pentru a-și ocroti bogățiile. Actualii politicieni ce formează acum puterea au introdus în joc mii de miliarde de dolari odată cu aceste alegeri prezidențiale. Ca un exemplu, chiar și un singur acord comercial pe care aceștia vor să-l materializeze, presupune implicarea a mii de miliarde de dolari, bani controlați de multe alte țări, corporații sau grupuri de lobby.
Pentru cei care sunt la putere acum la Washington, și pentru interesele globale ale celor care au parteneriate în acest moment cu Casa Albă, campania noastră (a republicanilor lui Trump – n.r.) reprezintă o adevărată amenințare. Acesta nu este doar un alt ciclu electoral de 4 ani; campania aceasta reprezintă un punct de cotitură a civilizației noastre, în care se va determina dacă noi, oamenii, vom recâștiga controlul asupra guvernului nostru.
Sistemul politic care încearcă să ne oprească este același grup de persoane care se fac responsabil pentru acordurile noastre comerciale dezastruoase, pentru migrația ilegală masivă în SUA și pentru politicile economice care au lăsat țara noastră secătuită. Pentru ei, totul înseamnă război. Aceasta este o luptă pentru supraviețuirea națiunii noastre, credeți-mă. Aceste alegeri vor determina dacă noi suntem o națiune liberă sau dacă ne iluzionăm ca și o democrație, care este controlată de o mână de oameni care au interese globale. Aceasta este realitatea; ei o știu, ei o știu, voi o știți, de fapt, în bună parte, întreaga lume o știe. Sistemul politic actual și susținătorii lor de media dețin controlul asupra națiunii noastre prin mijloace care ne sunt deja bine cunoscute. Orice persoană îndrăznește să le conteste supremația este imediat catalogat ca „obsedat sexual”, „rasist”, „xenofob” sau „imoral”.
Oamenii din grupul lor vă vor ataca, vă vor calomnia, vor încerca să vă distrugă cariera și familia voastră; vor încerca să vă distrugă orice, inclusiv reputația. Și o vor face mințind, mințind chiar și mai mult. Familia Clinton este ticăloasă. Civilizația noastră măreață, aici în America, dar și în restul lumii”, a ajuns la un moment de răscruce.
Am fost martorii campaniei din Marea Britanie (Brexit -n.r.), unde ei au votat pentru eliberarea lor ca națiune din lanțurile guvernelor globale și acordurilor globale comerciale și împotriva cotelor pentru refugiați, factori care le provocaseră anterior subminarea suveranității. Totuși, centrul de interes al puterii politice mondiale rămâne în Statele Unite ale Americii, dar astăzi este reprezentat de un grup de persoane corupte care ocupă locurile la Washington, iar scopul lor este o formă radicală de globalizare.
Resursele lor financiare sunt practic nelimitate, resursele lor politice sunt și ele nelimitate, cele de media sunt imbatabile, de asemenea. Mai mult, ce este însă și cel mai important, lipsa lor de moralitate este la fel, nelimitată.
Nu aveam nevoie de asta (campania electorală -n.r.), oameni buni, credeți-mă. Am construit o mare companie și am dus o viață minunată. Puteam să mă bucur de fructele și beneficiile obținute după ani de succese și afaceri reușite pentru mine și familia mea, în loc să trec prin acest spectacol horror de minciuni, decepții, atacuri deșănțate…Fac asta pentru că țara asta mi-a dat atâtea și simt cu putere că este rândul meu să dau ceva înapoi țării pe care o iubesc…
Aceste alegeri sunt despre fiecare bărbat, femeie și copil din țara noastră care merită să trăiască în siguranță, prosperitate și pace. Ne vom ridica peste minciuni, calomnii și insultele absurde din partea unor reporteri absurzi și necinstiți.
Vom vota pentru țara pe care o vrem. Vom vota pentru viitorul pe care îl vrem. Vom vota pentru politica pe care o vrem și vom vota pentru a concedia acest cartel guvernamental imediat.
Ne-au trădat muncitorii, ne-au trădat granițele și cel mai important, ne-au trădat libertățile. Ne vom salva drepturile noastre suverane ca și nație. Vom opri politica profitului. Vom opri dominația intereselor speciale. Vom opri preluarea locurilor noastre de muncă de către alții. Ziua noastră de independență este la îndemână și va veni, în sfârșit, pe 8 noiembrie”, a spus Donald Trump suporterilor săi.
sursa: ActiveNews
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php