Începe procesul lui Berenghi împotriva Mega Moscheii. Prima întâlnire în instanță…

4 791

Scandalul Mega Moscheii a ajuns la un alt nivel. Dacă anul trecut Cătălin Berenghi și Cătălin Ioan îngropau porci pe terenul atribuit în București cultului musulman și plantau sute de cruci în același loc, pentru a protesta împotriva unui astfel de proiect, între timp cei doi au atacat în instanță construirea Mega Moscheii, primul termen al procesului fiind în 14 octombrie.

cruci-pe-terenul-moscheii

Proiectul Mega Moscheii, girat atât de Ponta, cât și de Iohannis, este unul care sfidează realitățile religioase din București, fiind, în realitate, parte din visul dictatorului Erdogan de răspândire a Islamului în toată Europa.

citatie

Ceea ce nu s-a reușit în vremea Imperiului Otoman, când pe teritoriul Țărilor Române nu s-a construit timp de secole vreo moschee, este la un pas de a se realiza pe vremea politicienilor corupți, iresponsabili și trădători de după 1990. De aceea, acțiunile celor doi Cătălini sunt cât se poate de bine venite, chiar dacă pentru unii ele par exagerate.

Să nu uităm că planul inițial presupunea ca pe lângă Mega Moschee să fie pusă pe picioare și o Universitate Islamică cu 5.000 de locuri. Cu alte cuvinte să se creeze în București un cap de pod al Islamului.

Acum, cu procesul pe rol și în condițiile instabilității din Turcia, generată de încercarea nereușită de tentativă de stat, ar fi suficiente argumente ca acest obiectiv să fie blocat definitiv.

Rămânem de strajă pentru a vă informa cu ce se va petrece mai departe!

Daniel Roxin – Cunoaște Lumea

via NapocaNews

 

4 Comments
 1. Adrian says

  …și noi răbdăm și noi răbdăm…
  …și noi dormim…

 2. DAN says

  Domnul Berenghi trebuia ales primar al Bucurestiului! Dar, asa-i romanul LAS si slab la minte!

  1. Elisabeta says

   Romanii nu sunt lasi. Nu ai voie sa spui asta.

 3. Mari Geo says

  Bravo! Doi romani adevarati! Doamne ajuta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php