Anarhiștii greci întrerup Liturghia la Salonic. Au aruncat cu pliante în credincioșii creștini: ”Solidaritate cu refugiații”

1 349

Un grup de aproximativ 25 de persoane a pătruns, zilele trecute, în Biserica Sfântului Grigorie Palama din Salonic.Incursiunea a avut loc chiar in timpul Sfintei Liturghii, conform unui comunicat Romfea. In timpul actiunii, anarhistii au aruncat cu pliante.

fr-christos-at-the-footy-match-e1276007093193

Se pare că este vorba despre un grup de anarhiști care protesteaza împotriva expulzării refugiaților și a migranților care au ocupat ilegal clădirile din oraș.

Au aruncat cu pliante in timpul slujbei. Au avut loc ciocniri cu credincioșii, care au sărit să apere biserica.

Cei ce au intrerupt slujba au lansat in biserica pliante, chemand la “solidaritate cu refugiații”, ciocnindu-se cu credincioșii prezenți în biserică. După ce au fost separati de către polițiști, care au efectuat 20 de arestări, Sfanta Liturghie a fost continuata normal.

Mitropolitul Antim al Tesalonicului a spus că “astfel de lucruri nu au avut loc niciodata în Grecia”.

 

sursa: NapocaNews

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    S-a dus dracului si Grecia. Da, exact dracului. Anarhistii sa-si ia fiecare cate un refugiat acasa si sa doarma cu el in pat. Mare atentie daca doarme cu spatele.
    Si nu a avut nimeni vreo mitraliera la el sa faca liniste in biserica si sa curtee locul de gunoaie?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php