Partidul lui Obama și Clinton celebrează avortul

3 437

Săptămâna trecută s-a desfășurat Convenția Națională a Partidului Democrat din SUA unde Hillary Clinton a fost nominalizată să reprezinte partidul la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Ilyse Hogue

Unul din vorbitorii care s-a adresat delagaților a fost și doamna Ilyse Hogue, președintele unei organizații pro avort. În cadrul discursului aceasta a dezvăluit, cu zâmbetul pe buze, că în tinerețe a recurs și ea la avort pe motivul că nu era timpul potrivit pentru a avea un copil. Dezvăluirea ei a fost primită cu urale și aplauze de delagații din sală.

Apoi a mai spus că în prezent are doi copii. Eu aș zice că nu are doar doi copii ci trei, doar că pe primul a ales să-l ucidă.

Nu vreau să discut alegerea pe care a făcut-o ci modul în care povestește despre acest lucru și cum se mândrește cu ce a făcut. Nu cred că există femeie care să fi avortat voit și să nu aibă regrete. Cum să nu te gândești la copilul avortat când te uiți la frații sau surorile lui și să nu te întrebi cum ar fi fost dacă nu l-ai fi avortat? Oare cum ar fi zâmbit? Oare cum i-ar fi sunat glasul? Oare ce culoare ar fi avut ochii?

Părerea mea e că orice copil este un dar de la Dumnezeu, e mare păcat să-l avortezi și să-l arunci la gunoi. Și dacă, totuși, ai apelat la această procedură, nu te lăuda cu acest lucru pentru că nu este de laudă. Iată, mai jos, cum evoluează fătul în cele 9 luni de sarcină:

Evoluția fătului de la concepție până la luna a 9-a de sarcină
Evoluția fătului de la concepție până la luna a 9-a de sarcină

Se vede foarte clar că încă din a doua lună de sarcină, când sarcina nici nu este încă vizibilă, fătul deja a luat forma unui copil.

de Tudor Marincu RostOnline

3 Comments
  1. calin eugen says

    Mai intai de toate legile crestine si mai apoi legile tarii.

  2. Ionut Moraru says

    Semnul masoneilor si masonitelor pentru stapanul lor dracul.

  3. Ionut Moraru says

    Si ce fatza de proasta are asta! Ii patineza musca pe creier, nici o circumvolutiune!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php