Pericolele educației sexuale „comprehensive”

0 305
Pentru parinții și profesorii care inca nu știu ce înseamnă „educația sexuala cuprinzatoare/comprehensiva” – cateva opinii de la Jackie Bowles (SUA) despre „It’s All One Curriculum”. sursa: United Families International, 15 martie 2016

Ar putea suna bine la inceput, dar cercetați mai intai, ca sa ințelegeți cu adevarat toate aspectele [educației sexuale „comprehensive”].

Cu toții a trebuit sa induram orele de „educație sexuala”, la un moment dat in viața noastra, cu filmele jenante și subiectele incomode. Daca ne intoarcem inapoi, cand inca lumea era preocupata de curriculum, era firesc ca parinții noștri sa fie de acord sa ne lase sa frecventam aceste ore. Astazi, cu toate acestea, punctele de vedere in general cu privire la sexualitate s-au schimbat și s-a trecut la ideea unei „educații sexuale comprehensive/cuprinzatoare”; ideea ca trebuie sa-i invațam pe copiii noștri cum sa aiba placeri sexuale; daca iși produc placere lor ei inșiși sau cu un partener. Curriculum-ul intitulat „It’s All One Curriculum” a fost prezentat in urma cu cațiva ani, la o conferința a Organizației Națiunilor Unite. Moderatorul a spus: „Daca am putea duce acest nou program de educație sexuala cuprinzatoare in fiecare școala și daca l-am putea pune in aplicare in intreaga lume, toți am putea sa ne abandonam munca și sa mergem acasa! S-ar rezolva toate problemele noastre!” Unele dintre scopurile principale ale acestui program este de a discuta despre lucruri, cum ar fi masturbarea, sexul oral și anal, și tehnici de realizare a unui orgasm. Și, in principal, acest program ne indeamna sa-i invațam pe copiii noștri sa fie activiști pentru drepturile sexuale și activiști gender.

Mai mult despre programul „It’s All One Curriculum”

Alte domenii care ar putea fi acoperite la cursurile de educație sexuala „comprehensiva” (ESC), predate in școala, ar putea fi:

  • incurajarea acceptarii și explorarea diverselor orientari sexuale și identitați de gen;
  • promovarea comportamentelor sexuale cu risc ridicat (inclusiv sexul anal si oral) si invațandu-i pe copii ca sunt in siguranța.
  • promovarea placerii sexuale și a promiscuitații ca un „drept al copiilor”.
  • promovarea avortului ca fiind sigur și fara consecințe.
  • incurajarea copiilor sa experimenteze actul sexual cu persoane de același sex sau de sex opus.
  • pretenția ca accesul la „educație sexuala cuprinzatoare” este un drept al omului.
  • promovarea ideii subversive și perverse ca copiii și tinerii ca sunt sexuali din naștere.
  • promovarea prezervativelor la copii, fara a-i informa asupra ratelor lor de eșec.
  • promovarea lipsei de respect pentru parinți și valorile religioase și culturale.
  • promovarea consilierii sexuale, informațiilor sau serviciillor pentru minori, fara consimțamantul parinților.
  • instruirea copiilor ca sa pledeze pentru „drepturile lor sexuale” in legi și politici.
  • incurajarea educației sexuale „peer to peer” (de la coleg la coleg).

Afland acum despre toate aceste lucruri, nu v-ați schimbat opiniile cu privire la educația sexuala pentru copiii dvs? Personal, sigur, nu doresc ca copiii mei sa fie expuși acestor informații. In unele state (americane), cu toate acestea, parinților nu li se da macar posibilitatea de a le refuza. Scopul Educației Sexuale Comprehensive este de a submina și de a-i invața pe copii sa submineze opiniile și ideile parinților lor. De a-i expune la mai multe opțiuni. Educația sexuala „comprehensiva” vrea sa inculce aceste idei copiilor inca de cand ei sunt la gradinița. Traim intr-o lume confuza, cand ni se spune ca exista peste 60 de genuri. Acest numar nu e pe atat de șocant, pe cat vor ramane de socați copiii mici cand le vom provoca confuzii cu privire la identitatea lor sexuala.

Interesant este ca organizația Planned Parenthood [in Romania: Societatea pentru Educația Contraceptiva și Sexuala, afiliata direct PP, și Coaliția pentru Identitate de Gen, n. trad.] este cea care va beneficia de pe urma predarii Educației Sexuale Comprehensive. Este o posibilitate de intrare a acestor organizații in școli pentru a deveni parte din viața copiilor noștri, oferind servicii diferite, controlul nașterilor și al avorturilor mai tarziu, daca este necesar. Se spune ca „serviciile de ingrijire a sanatații sexuale și reproductive lucrative” pot include consiliere sexuala, planificare familiala, contracepție, prezervative, avort, testare și tratament pentru infecții cu transmitere sexuala (ITS), prevenirea și tratamentul HIV/ SIDA, precum și produse de baza conexe, produse farmaceutice, vaccinuri, etc.

Sexualizarea timpurie a copiilor prin intermediul educației sexuale comprehensive poate crea clienți care vor plati pe tot parcursul vieții pentru aceste servicii, astfel incat educația sexuala comprehensiva ascunde in spate o mare afacere.

Ca parinți, trebuie sa luam atitudine pentru copiii noștri și sa nu permitem  ca educația sexuala „comprehensiva” sa vina in școli, ca sa fie predata copiilor noștri. Drepturile noastre, ca parinți, ne sunt furate, iar noi permitem ca opiniile altora sa fie inculcate copiilor noștri, daca ne vom lasa copiii sa participe la aceste programe. Luați in considerare renunțarea la aceste ore și vorbiți dvs. cu copiii dvs. Ca parinți, ii putem invața pe copiii noștri ca intimitatea sexuala in casatorie este plina de recompense și merita sa ne pastram integri pana atunci.

Un site cu multe resurse diferite cu privire la educația sexuala comprehensiva poate fi gasit la

de ProVitaMedia

via Cultura Vieții

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php