Traseu montan pe urmele eroilor din rezistența anticomunistă: Munții Făgăraș – Munții Iezer Păpușa

0 457
afis bun (1)Munții României ascund foarte multe povești, legende și eroi legendari. Turist Club Carpatic începe din acest an să scoată la iveală pe cât mai multi din eroii noștri legendari ce au luptat în munții României pentru libertatea și demnitatea neamului Românesc în timpul regimului comunist.
Dacă doriți să le aflați povestea, dacă doriți să învățați cum să reacționați în situații limită (oboseală, vremea proastă, condiții nu ca acasă – dormim la cort și prin refugii), să respectați pe cel de lângă voi, să sacrificați ceva pentru cel de lângă voi, să învățați cum să lucrați în echipă, vă așteptăm să fiți alături de noi în încercarea noastră de a cuceri toate vârfurile principale ale masivului Făgăraș plus vârful Iezer în opt zile.
Traseul este unul dificil și necesită antrenament și bună condiție fizică. Locurile sunt limitate și ne rezervăm dreptul de a selecta completarea echipei.
O parte din echipă este deja formată dar dacă doriți și credeți că puteți face față acestei provocări, așteptăm să ne scrieți pe adresa: turistclubcarpatic@gmail.com motivul pentru care doriți și credeți  că vreți să participați la această aventură.
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php