Cioloș s-a întâlnit cu un influent grup evreiesc de lobby. Ce au discutat și ce le-a promis șeful guvernului

5 557
 Dacian Cioloș a primit astăzi, la Palatul Victoria, o delegație a Comitetului Evreiesc American (AJC), condusă de directorul general David Harris, însoțit de rabinul Andrew Baker, directorul pentru relații internaționale al comitetului. La întâlnirea a participat și ambasadorul Mihnea Constantinescu, președintele în exercițiu al Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului din partea României.
dacian-ciolos_3
„În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte legate de exercitarea Președinției române a Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului (IHRA), consolidarea parteneriatului strategic România-SUA, precum și cooperarea bilaterală româno-israeliană.
S-a discutat despre evoluția procesului de pace din Orientul Mijlociu, primul-ministru subliniind faptul că România a fost și continuă să fie un susținător al procesului de pace în Orient, dar și situația politică din vecinătatea țării noastre, în special din Republica Moldova.
Șeful Executivului a subliniat că România este parte activă a colaborării internaționale pentru combaterea antisemitismului și a oricăror forme de extremism, rasism, în lupta pentru apărarea demnității umane, context în care a reiterat regretul pentru pierderea unei personalități de statura lui Elie Wiesel, „voce distinctă și purtător de stindard în lupta pentru apărarea valorilor umanității”, potrivit unui comunicat al Guvernului.
Delegația Comitetului Evreiesc American s-a întâlnit și cu președintele Klaus Iohannis, în cursul zilei de joi.
Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, la discuții, reprezentanții Comitetului Evreiesc American au felicitat România pentru modul în care exercită președinția Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului, cât și pentru adoptarea definiției antisemitismului la ultima sesiune plenară a organizației.
Președintele Iohannis a subliniat sarcina importantă asumată prin preluarea președinției Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului.
„Partea română a reiterat ideea că România are nevoie de o structură educațională instituționalizată care să furnizeze cursuri de pregătire pe tema Holocaustului și combaterea antisemitismului, xenofobiei, rasismului pentru funcționari, oameni politici, diplomați, precum și pentru personalul din instituțiile publice. O astfel de formulă educațională va contribui semnificativ în procesul de anihilare a formelor incipiente de ură, discriminare, violență”, mai arată sursa citată.
sursa: ActiveNews
5 Comments
 1. Dacul Liber says

  DA Tovarasi.Intotdeauna cand ne viziteaza urmasii celor care au distrus Europa si mai nou Orientul Mijlociu ca sa puna mana pe teritoriile arabe depopulate prin migratia impusa ,ma cuprinde o repulsie cumplita, adancita si de cunoasterea faptelor ca inaintasii lor alaturi de trupele bolsevice au omorat atatia Romani,in Basarabia si Romania .Comparativ la cifre …e o diferenta uriasa intre 6 milioane de evrei si sutele de milioane de Oameni ucisi in numele unei ideologii criminale inventate tot de evrei.Evreii au ucis,au ucis,au ucis,NU Romanii care i-au ajutat sa scape de crematoriile naziste.Pe cand un Institut pentru combaterea comunismului dle presedinte?!? Ca tot soiul de institute si organizatii antiromanesti avem.STIM FOARTE BINE ,ca parlamentul Tarii e plin de fosti comunisti si de urmasii lor.La alegerile parlamentare ar trebui cercetati toti cei care candideaza daca au fost membri ai partidului comunist sau sunt urmasi ai lor! Sa nu le permita sa candideze .Ei au distrus Tara dupa 90 ,trebuie trasi toti la raspundere,fiecare dupa faptele lor!Moarte vanzatorilor si tradatorilor de Neam si Tara!

  1. dan says

   Chiar asa! ce dracu’ cauta acesti satanisti la guvern? de ce nu s-au dus la „comunitatea satanisto-evreiasca”? cu ce naiba vor sa ne mai jumuleasca…NU e deasuns deja?

 2. IO../gerules says

  Chestia cu fostii membrii de partid este o manipulare.Au fost multii membrii de partid comunist,pe vremea lui Ceausescu,oameni de valoare si cu multa demnitate,pe care o au si azi.Cei care au tradat tara in’89 erau taraturi si inainte si dupa.Asa trebue vazuta treaba cu alegerile,nu ca madam lucia hotu loghin care arunca fin de tot soparle puternice impotriva patriotilor romani,plecati dintre cei vii si ce ce mai lumineaza cat de cat stindardul demnitatii romanesti astazi.

 3. Ionut Moraru says

  Care sase milioane de evrei morti, Dacule Liber? La sfarsitul razboiului, rabi a anuntat 9 milioane de jidani morti. Placuta de la Auschwitz s-a tot schimbat asa: 6 milioane morti, 4 milioane, 1,5 milioane si in final iar 6 milioane. In realitate au fost 400.000 de ovrei in tot razboiul, lucru demonstrat stiintific de Leuchter, Zundel, Irving, Faurisson si alte genii car au infundat puscaria ptr ca au avut curajul sa demaste impostura.
  Iar la dl Ciolos, mason de grad mare ce pretentii sa ai, nu vezi ca are fata gaurita de sifilis?

 4. Ionut Moraru says

  Ladys and gntelemans, Ellie Wiesel is cool. Verry, verry cool now. Let’s celebrate!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php