Marian Munteanu anunță CREAREA unei forțe politice: Vreau ca în Parlament să fie minim 100 de oameni

1 468
Fostul lider al studenților din 1990, Marian Munteanu, a anunțat că se va implicat în construcția unei forțe politice, care are ca țintă intrarea în Parlament.
„Trăim al treilea moment de cumpănă după 1990, dar azi sîntem într-o situație mult mai gravă decît în 1990 sau 2000.
M-am întîlnit cu mai multe organizați civice, pentru găsirea unei soluții. Pentru că e limpede: majoritatea românilor s-a săturat de partidele politice existente și așteaptă altceva. Dar acest altceva trebuie construit de noi, nu de politicieni.Am discutat cu toți despre alcătuirea unei platforme de unitate și înțelegere: hai să facem un armistițiu, să nu ne mai certăm pe fleacuri! Avem cel puțin cîteva puncte fundamentale pe care să ne unim.Vom duce la bun sfîrșit procesul de coagulare a unei platforme civice reprezentative, care să fie baza de construcție a unui mesaj politic efectiv.
Avem nouă luni la dispoziție. În nouă luni se face pîinea, în nouă luni se face vinul, în nouă luni se face și un copil.Vor participa oameni foarte serioși, cu cariere extraordinare în spate, oameni de mare ispravă, unii pe care îi cunoașteți, alții pe care vă veți bucura să-i cunoașteți.
Putem aduce plus-valoare vieții politice – care este afectată grav de lipsa componentei naționale. De 25 de ani componenta națională nu doar că lipsește, dar este atacată. Vreau să fie în Parlament măcar 100 de oameni. Să merg apoi la mine la țară, să mă ocup de cărțile mele și, cînd deschid televizorul, să nu văd numai nenorociri, ci că se fac și lucruri bune în țară. La alegerile locale vom încerca să sprijinim anumiți oameni de calitate, indiferent de afilierea lor politică. E nevoie de un duh al reconcilierii. Cu unii nu se poate colabora, dar asta nu înseamnă să ne dușmănim. Îi vom sprijini pe cei care merită. Căci interesul țării contează, nu să facem cârdășii”, a spus el la Realitatea TV.
sursa: ActiveNews
1 Comment
  1. leon says

    Lipsa de unitate, de coeziune a romanilor a fost sursa tuturor relelor care s-au abatut asupra lor. Sa invatam sa facem legatura dintre cauza si efect. Marian Munteanu are si carisma, si integritatea si forta sa inchege CEVA.Oricare are ceva sa-i reproseze,sa isi vada barna.Sa dea Domnul sa-si faca partid,personal o sa aderez pentru prima oara la unul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php