ACUZAȚII: „Structuri ale statului român” manifestă agresivitate față de campania de modificare a Constituției pentru protejarea familiei

0 371
Campania Coaliției pentru Familie de a strânge semnături în vederea modificării Constituțiie României merge la putere maximă, ultimele informații anunțând peste 2,3 milioane de semnături din partea românilor.
ACUZAȚII: "Structuri ale statului român" manifestă agresivitate față de campania de modificare a Constituției pentru protejarea familiei
Acestea, în ciuda faptului că inițiativa a fost primită cu ostilitate de o parte a mass-media, dar și a piedici din partea unor structuri ale statului român.
O spune chiar Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă pentru modificare a Constituției.
„Nu am primit amenințări directe, dar există un climat general de intoleranță, de agresivitate la nivelul presei și chiar al unor structuri ale statului român referitor la această campanie, care transformă exercitarea unui drept constituțional într‑o acțiune cvasi‑criminală. Am fost uluit și șocat totodată de tehnicile și metodele unor televiziuni, în special, de a truca realitatea în ceea ce privește campania noastră. Această ură anticreștină fără motiv și fără măsură este un fenomen de o gravitate fără precedent”, a spus el într-un interviu acordat revistei Lumea Credinței.
Mihai Gheorghiu spune că asocierea demersului Coaliției pentru Familie cu Rusia și Putin este doar o „propagandă negativă primitivă, care este pusă în practică de agenți ai unei cauze pierdute. Nimeni nu este atât de stupid în România încât să creadă așa ceva”.
Statul român laic nu se poate întoarce împotriva poporului pe care îl reprezintă.
„Majoritatea creștină a acestei țări nu poate trăi în ghetoul pe care îl construiește o minoritate agresivă și ilegitimă. Trebuie să ieșim din spirala tăcerii și să ne afirmăm existența în societate. Statul român laic nu poate deveni anticreștin, nu se poate întoarce împotriva poporului pe care îl reprezintă. Statul român nu poate deveni agentul unor minorități anticreștine, agresive și intolerante. Majoritatea nu poate fi anihilată permanent de o minoritate care se consideră – ca și vechii bolșevici – purtătoarea sensului istoriei. Istoria lor este o fundătură, sfârșește în dictatură ideologică și politică, în dezastrul ființei umane, în distrugerea chipului omului”, a spus directorul adjunct al Muzeului Țăranului Român.
sursa: ActiveNews
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php