Liam Neeson m-a dezamăgit – la fel şi Amnesty International: NU MAI SPRIJINIŢI AMNESTY INTERNATIONAL

1 499

CitizenGo a lansat în luna octombrie o petiţie adresată Amnesty International, petiţie prin care se cere oprirea campaniilor de promovare a avortului. Petiţia a fost semnată de aproape 155.000 de persoane.

Semnează şi tu petiţia aici.

amenstyli_meme_3567x188

Mai jos, aveţi textul tradus al petiţiei:

„Actorul Liam Neeson a lansat o reclamă pentru Amnesty International ce promovează cu neruşinare introducerea avortului în Irlanda. Intervenţia actorului în viaţa morală şi politică a Irlandei s-a manifestat în timp ce Amnesty îşi intensifică campania de a legaliza avortul în Irlanda şi în jurul lumii.

Amnesty Internaţional a fost fondată pentru a susţine drepturile şi libertatea prizonierilor de conştiinţă*. În ziua de azi, site-ul web al Amnesty afirma următoarele: „Prin cercetarea noastră detaliată şi campaniile hotărâte contribuim la lupta împotriva abuzurilor asupra drepturilor omului în ]întreaga lumii. Îi aducem pe torţionari în faţa justiţiei. Schimbăm legile tiranice. Şi eliberăm oamenii închişi doar pentru că şi-au exprimat opinia.″

Însă, din păcate, nu asta e tot ce fac.

La ora actuală, Amnesty a devenit unul din susţinătorii cei mai inveteraţi ai avortului la cerere.

Prin urmare, nicio persoană care doreşte să apere cu-adevărat drepturile omului nu poate, cu conştiinţa împăcată, să fie un membru şi să susţină Amnesty International prin timp sau bani.
Amnesty şi-a pierdut credibilitatea morală printr-o deviere de la misiunea sa.

Prin promovarea avortului, Amnesty a dus la o diviziune chiar şi-n rândul propriei comunităţi de membri, punând astfel în pericol susţinerea din partea persoanelor de diferite naţionalităţi, culturi şi religii care împărtăşesc un angajament consecvent pentru toate drepturile omului.

Timp de ani întregi, Amnesty a promovat avortul şi a diminuat familia firească în aproape toate ţările în care activează. Printre exemplele frapante se numără şi:

– Amnesty a devenit unul din susţinătorii cei mai aprigi şi mai insistenţi ai avortului la cerere în Irlanda. Sloganul numeşte avortul drept un „drept la sănătate″.

– Amnesty Internaţional a lansat, de fapt, o campanile globală pentru promovarea avortului în întreaga lume, numită „Corpul meu, Drepturile mele″. Amnesty a mai condus campanii proeminente pro-avort în Mexic, El Salvador, Paraguay, Chile şi Argentina şi în multe alte ţări.

– Din 55 de propuneri publice publicate de Comitetul pentru Drepturile Omului al Naţiunilor Unite, intervenţia din partea Amnesty a fost una din doar două organizaţii care cereau că avortul să fie declarat că „drept al omului″. În propunerea lor, cei de la Amnesty spun că dreptul la viaţa nu se aplică „înainte de naştere″. Iar asta s-a petrecut în iunie 2015 !

– Amnesty Internaţional e susţinută de mulţi oameni, care datorită muncii prestate în trecut, trăiesc acum sub impresia greşită că Amnesty promovează pur şi simplu lucruri precum legea corectă, respectul pentru libertatea religioasă, oprirea torturii şi eliberarea prizonierilor politici.

Deci acum îi rugăm pe toţi cei care au făcut donaţii de bună credinţă la Amnesty International să nu mai susţină acest grup. Donaţiile de acum către Amnesty International înseamnă sprijinirea

„Avortului Internaţional″. Rugăm pe Amnesty să nu-şi mai impună politica pro-avort în ţări pro-viaţă cum ar fi Irlanda, El Salvador şi Paraguay.

Amnesty: Atâta timp cât promovezi avortul, eu n-o să te susţin!

Către managerii şi personalul de la Amnesty Internaţional,

Amnesty Internaţional era una din organizaţiile non-guvernamentale de vază din întreaga lume. Deşi nu se ocupă de fiecare aspect al drepturilor omului, organizaţia a întreprins multe în sprijinul prizonierilor politici şi prizonierilor de conştiinţă din toată lumea. Totuşi, schimbând politica în cadrul Amnesty spre promovarea avortului înseamnă că eu, precum şi mulţi alţii, nu va mai pot susţine organizaţia întrucât faceţi campanii împotriva unui drept fundamental al omului, cel de a trăi.

Un aspect foarte problematic este încercarea Amnesty de a convinge ţările pro-viaţă asupra avortului cum ar fi Irlanda, El Salvador, Mexic şi Paraguay. Vă rugăm respectaţi-le cultura pentru viaţă care protejează mama şi copilul şi NU MAI impuneţi avortul asupra ţărilor pro-viaţă.

Din păcate Amnesty International a devenit o organizaţie pe care nimeni din cei care doresc să apere drepturile omului nu o mai poate susţine în calitate de membru activ sau de donator, având în acelaşi timp conştiinţa împăcată..

Prin semnarea acestei petiţii, declar solemn că, atâta timp cât nu se desfiinţează aceste politici,nu voi mai sprijini Amnesty Internaţional în vreun fel, şi voi face tot ce-mi stă în putinţă ca să informez cât mai multe persoane de rolul vostru, cel de susţinători ai avortului.

Semnează petiţia aici.

Cu stimă şi respect,
(Numele dvs)

* prizonier de conştiinţă = prisoner of conscience
termenul se poate referi la orice persoană încarcerată datorită rasei, orientării sexuale, religiei sau perspectivelor politice.

Traducere: Hemcinschi Flavia-Maria Ştiri pentru viaţă

1 Comment
  1. ionut moraru says

    Ce pacat ca de acum incolo nu voi mai vedea nici un film cu Liam Neson. Doamne si cat imi placea! Ce sa-i faci asta e viata!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php