Patriarhia Română îi va ajuta material pe cei cinci orfani, prin parohia Delea Veche

0 359

Patriarhia Română ajută familiile îndoliate nu numai spiritual, ci şi material. Preoţii din Bucureşti şi din întreaga ţară sunt îndemnaţi de Patriarhul Daniel să doneze sânge pentru răniţii din cumplitul incendiu de la clubul Colectiv!

Un-fotbalist-ajuta-cei-5-copii-care-au-ramas-fara-mama

Arhiepiscopia Bucureștilor şi Protoieriile din Capitală s-au organizat în urma apelului de suflet al Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române privind ajutorarea victimelor cumplitului incendiu de la clubul Colectiv din Bucureşti, apel făcut încă de sâmbătă 31 octombrie 2015. Spre exemplu, familia celor cinci copii rămași orfani vor primi ajutor material şi spiritual din partea Bisericii, prin Parohia Delea Veche de care aparţine familia îndoliată.
Cu sprijinul preoţilor din Bucureşti, din judeţul Ilfov şi a preoţilor de caritate din spitale, familiile îndoliate și răniții din spitale vor primi asistență spirituală şi materială din partea Bisericii.
Preoţii au fost îndemnaţi ca împreună cu credincioşii să continue, mai ales în aceste zile de grea încercare, donarea de sânge pentru salvarea de vieţi omeneşti.

sursa: Evz.ro

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php