Ponta: CSAT va decide cota de refugiaţi, România nu poate primi mai mult de 1.500

1 502

Victor Ponta a declarat că şedinţa CSAT în care se va discuta despre criza refugiaţilor va avea loc, cel mai probabil, săptămâna viitoare, când se va decide asupra cotei de refugiaţi, adăugând că, în opinia sa, România nu poate accepta mai mult decât capacitatea sa de 1.500 de locuri.

ponta

Ministrul de externe, Bogdan Aurescu, a declarat, duminică seara, că nu s-a luat nicio decizie oficială privind cotele de refugiaţi, adăugând că informaţiile din presa internaţională potrivit cărora României îi revin 7.000 de refugiaţi sunt speculaţii. El a mai afirmat România va lua o decizie după ce Comisia Europeană va prezenta, pe 9 septembrie, un plan de soluţionare a actualei crize.

României i-ar reveni să primească 6.937 de refugiaţi, conform cotei sale de 3,7%, potrivit unui plan care ar fi fost întocmit de lideri europeni în vederea distribuirii a 160.000 de refugiaţi pe continent, scria joi site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

sursa: NapocaNews

1 Comment
  1. IO../gerules says

    Si daca vor fi astea interzise ce mare scofalaca,aia care le-au infiintat au alte simboluri deja de crezi ca sant rupte din cer.Mai oameni buni manipularea si prostirea pe fata a lumii sant bombe atomice ale secolului XXI.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php