Sondaj britanic în plină criză a refugiaților musulmani. Marea Bitanie vrea să iasă din UE

0 407

Pentru prima oară, un sondaj arată că britanicii ar vota pentru ieșirea din UE la referendumul care va avea loc cel mai târziu în 2017.În timp ce parlamentarii trebuie luni, 7 septembrie, să se pronunțe asupra unui proiect de lege privind referendumul, 43% dintre persoanele chestionate institutul Survation la comanda săptămânalului „Mail on Sunday” estimează că Marea Britanie ar trebui să iasă din UE. 40% optează pentru rămânerea în UE, iar 17% sunt indeciși.

Acest sondaj marchează o ruptură cu precedentele anchete de opinie, care au arătat întotdeauna o majoritate favorabilă rămânerii în Uniunea Europeană.

Mai mult, 22% dintre cei care optează pentru rămânerea în UE au afirmat că ar putea „să-și schimbe părerea” dacă actuala criză a imigranților se agravează.În legătură cu acest subiect, 29% dintre britanici cred că țara lor nu ar trebui să primească nici un refugiat, de departe răspunsul cel mai popular, față de 15%, care au estimat că Marea Britanie ar trebui să primească 10.000 de imigranți.

sursa: NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php