Sondaj britanic în plină criză a refugiaților musulmani. Marea Bitanie vrea să iasă din UE

0 94

Pentru prima oară, un sondaj arată că britanicii ar vota pentru ieșirea din UE la referendumul care va avea loc cel mai târziu în 2017.În timp ce parlamentarii trebuie luni, 7 septembrie, să se pronunțe asupra unui proiect de lege privind referendumul, 43% dintre persoanele chestionate institutul Survation la comanda săptămânalului „Mail on Sunday” estimează că Marea Britanie ar trebui să iasă din UE. 40% optează pentru rămânerea în UE, iar 17% sunt indeciși.

Acest sondaj marchează o ruptură cu precedentele anchete de opinie, care au arătat întotdeauna o majoritate favorabilă rămânerii în Uniunea Europeană.

Mai mult, 22% dintre cei care optează pentru rămânerea în UE au afirmat că ar putea „să-și schimbe părerea” dacă actuala criză a imigranților se agravează.În legătură cu acest subiect, 29% dintre britanici cred că țara lor nu ar trebui să primească nici un refugiat, de departe răspunsul cel mai popular, față de 15%, care au estimat că Marea Britanie ar trebui să primească 10.000 de imigranți.

sursa: NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php