FIICĂ DE BULIBAŞĂ, LA DREAPTA PRIMULUI-MINISTRU!

1 605

Este vorba de fiica celebrului bulibaşă Varga Rudolf, din Gilău (Cluj), despre care presa a relatat pe larg. Poliţiştii curaţi din Cluj nici nu mai pot să ţină socoteala de câte ori au ajuns membrii familiei bulibaşe la beci, pe vremea lui Ceauşescu, pentru implicare în afaceri cu aur şi alte probleme infracţionale. Dar Revoluţia i-a salvat, deşi erau la puşcărie pentru trafic de aur! În decembrie 89, membri ai clanului Varga se aflau în arestul Miliţiei Cluj, iar valul revoluţionar i-a scos pe sus din puşcărie şi i-a pus în libertate, deşi trebuia să rămână la zdup. Cei care se ocupau de contrainformaţii atunci ştiu mai multe (Timişoara,…).

Persoane care cunosc istoria infracţională a familiei Varga au dezvăluit că actuala consilieră a premierului Ponta a fost şi ea la beci, în arestul Poliţiei Judeţene Cluj, pe vremea lui Ceauşescu. Nu putea fi arestată, căci era minoră, dar surse demne de încredere au povestit cum era ţinută atârnată cu picioarele în sus şi lovită peste tălpi pentru a dezvălui activitatea infracţională a tatălui-bulibaşă. Pe vremea aceea, tortura era o formă eficace prin care autorităţile smulgeau informaţii despre clanurile mafiote, care altfel ar fi rămas mormânt, dată fiind secretomania internă păstrată inclusiv de copii.

TĂRICEANU A PRĂDUIT ŞI AURUL

Ce încredere mai poate avea cetăţeanul român în stat şi în siguranţa naţională, când astfel de persoane ajung la vârful puterii, fără un minim obstacol din partea instituţiilor de protecţie? Şi cum să nu te întrebi de ce fostul premier Tăriceanu a decis să returneze masiv aur, printr-o ordonanţă a guvernului său (care, atenţie!, n-a trecut prin parlament!), când aceeaşi Varga era şi atunci consilieră la cabinetul primului-ministru? Banca Naţională a României (BNR) a fost dată zdravăn peste cap, pentru că fost returnat masiv nu doar aurul ce fusese confiscat abuziv de statul român comunist de la cei care îl deţinuseră legal, ci şi aur care nu trebuia returnat, deoarece fusese confiscat de la reţelele de contrabandă transfrontalieră în care erau prinşi inclusiv membri de vază ai clanurilor ţigăneşti! Dintr-un condei, Tăriceanu a anulat toate legile ceauşiste referitoare la aur, deci şi pe cele care vorbeau despre aurul confiscat de la reţelele de contrabandă! Deci au primit cadou aur pentru fabricat lingouri chiar şi cei care-l furaseră!

Dosarul Aurului n-a explodat până acum, probabil pentru că sunt implicate sume imense de bani, iar lingourile (vezi cazul Vâlcov) au devenit şpagă de lux la nivelurile cele mai înalte ale politicii. Dar dacă politicienii au reuşit să ţină acest dosar departe de ochii poporului, nu acelaşi lucru trebuie să-l facă serviciile de informaţii, presa de investigaţii şi toţi acei poliţişti cinstiţi care ştiu mai bine decât oricine cât au chinuit cu reţelele infracţionale care ajung, iată, în preajma mai marilor-ţării!

Acest text nu este un atac la Victor Ponta. Se prea poate ca el s-o fi moşţenit pe Varga de la Tăriceanu, fără să ştie ce se ascunde în istoria sa şi a familiei sale cu bulibaşă. De menţionat că, după ce Tăriceanu a pierdut puterea, aceeaşi Varga a ajuns la vârful celor ma importante structuri din Ministerul de Interne!!! Şi nu e exclus ca să-şi fi fabricat între timp un CV curat, poate cu nişte cursuri de securitate naţională la activ, şi să fi intrat pe uşi necunoscute în spatele cortinei serviciilor de informaţii. Cu un astfel de pedegreeşi fără o verificare profundă, chiar şi Victor Ponta putea să-şi ia ţeapă cu oamenii de alături.

STATUL, INFILTRAT DE CLANURI LA NIVEL ÎNALT

Dar tocmai de aceea încerc aici să trag un semnal de alarmă menit să protejeze instituţia primului-ministru de orice influenţă malefică. Ştiu că Victor Ponta îi datorează mult lui Tăriceanu, dar sper să nu-i datoreze şi complicitatea acestuia din urmă cu clanurile ţigăneşti. Pentru exemplificare, vă cer doar să vă imaginaţi cum ar arăta premierul Italiei având la dreapta sa un consilier provenit din familiile Cosa Nostra sau Camorra. Aici nu e vorba despre vinovăţia sau nevinovăţia Danei Rozalia Varga, ci despre ceva mult mai grav: accesul la informaţii secrete al unor grupuri care pot destabiliza statul român.

Dar sigur că DNA, SRI, Parchetele locale, poliţiştii cinstiţi, cei care au lucrat în contrainformaţii şi care n-au fost prinşi în reţele de şpagă pot investiga să afle dacă există un interes direct între familia bulibaşei Varga Rudolf şi ordonanţa prin care guvernul Tăriceanu a înapoiat masiv aurul din rezervele naţionale, fără niciun control, inclusiv către cei care au fost prinşi pe vremea lui Ceauşescu făcând trafic cu metalul preţios. Există informaţii berechet la foştii şefi ai Direcţia Aur&Valută, din fostul Inspectorat Judeţean al Miliţiei Cluj, care au avut mult de furcă pentru a-i dovedi şi a-i ţine sub control pe traficanţi.

Trebuie doar să existe un interes pentru a scoate la lumină acele reţele infracţionale şi a vedea astfel până unde s-au infiltrat ele în zilele noastre. Cei interesaţi să mai salveze ceva din această Românie ce riscă să intre pe mâna clanurilor mafiote găsesc mai jos câteva linkuri utile, care arată de ce o persoană precum Dana Rozalia Varga nu are ce să caute niciodată în preajma unui prim-ministru, darămite să mai vorbească la TV despre moralitate în politică!

sursa: Nasul.tv

1 Comment
  1. dragon says

    ne meritam soarta!! ne conduc CCIORI bolsevico *********!! n avem pic de coaie! de mandrie! de rezistenta! pic de NIMIC!! prefer sa pun o bomba pe mine si sa ma arunc in aer cu toti tiganii bolsevici !! tariceanu spre exemplu, ar trebui executat IMEDIAT LA TARGOVISTE!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php